Hujeda mig

Sitter i skolan och funderar på att köpa någon lunch, tog inte något med mig då jag helt enkelt inte hade något att ta med mig. Har fått lite hjälp av en klasskompis med excel tyvärr hann vi inte så mycket då vi inte förstod vad läraren menade på ena uppgiften. Jag får helt enkelt fråga han idag och be han sitta med mig en stund. Apropå skola så fick jag VG i psykologi, gjorde en glädjedans i lördags och är fortfarande väldigt glad över resultatet. Fick ju bara G på första provet vilket kändes lite för dåligt så den här gången slet jag med att försöka diskutera, jämföra och ge egna exempel.

Har prov nu på onsdag i biologi A så får se hur det går, fick tipset att mest läsa igenom läxorna och det vi gått igenom på lektionen för igår när jag läste sidorna i kursboken så tog det två timmar, hujja!

Börjar känna att stressen släppt taget litegrann men får fortfarande oro på morgonen så riktigt bra är det väl inte men det är bara att kämpa på! I förrgår blev jag bjuden på Eurasia, fick även efterrätt då vi blev så sugna på glass i frukt. Vi valde apelsin så då fick vi in en frusen urgröpt apelsin, i skalet var det självklart apelsinglass, underbart! Igår var det som sagt onsdag och som oftast kommer Emil och äter middag hos mig då eftersom hans band har träning på Mariehem. Däremot så fick han se på facebook då han kom hem till mig att gården var stängd så det blev att åka hem efter middagen istället. Surt för han men lite bra för mig som fick middagssällskap.

Igår fick jag även kraft till att skriva mina skrivuppgifter som skulle varit inne för ett tag sen enligt min egen planering. Skrev de och skickade även in de! Känns underbart, nu är det bara att börja med ett hyllningstal och även en hyllningsskrift så får se hur det går. Talet ska hållas fredag vecka 16 så har ju ändå ett tag på mig att få igång mig själv.

Nu börjar min mage skrika så är nog dags för lunch! Sen blir det programhantering och sen bär det av hem för att plugga biologi, äta middag, tvätta och duscha. Full rulle! Men avslutar nog min kväll med slutet på Nicke Nyfiken och nej, jag kommer aldrig att växa upp och hör sen!Nicke Nyfiken är helt klart en av mina favoriter


Se på fan

Jag känner mig lite piggare och inte lika stressad. Även fast jag har mycket att göra så har jag kunnat ta det lugnt de sista timmarna innan sängdags vilket känns underbart! Hade mitt sista prov i psykologi idag och kommer nog få G som kursbetyg men det känns helt ok. Att diskutera och jämföra på papper är inte riktigt min grej, svaren blir ju mils långa, hur hinner man med hela provet då?

Har hänt mycket sen jag uppdaterade seriöst så det här kan man nog kalla ett ordbajs inlägg. Jag hatar ordet ordbajs men har ändå börjat använda det. Var en kille i min historia, kursen alltså som sa det och det har etsat sig fast.

Något som man inte har missat om man känner mig är att Agnes har börjat gå! Min lilla stjärna kämpar på tappert varje dag och blir bara duktigare, hon ska även bli storasyster i augusti! Ni kan nog förstå hur mitt hjärta svämmar för? Min familj är mitt allt och den blir bara större, underbart.

I fredags hade jag och Emma tjejdag/kväll vilket var riktigt roligt. Vi mötte upp varandra på stan och gick runt ett bra tag och kollade på allt och ingenting tills vi skulle gå och äta på Allstars. Deras vitlöksbröd, ge mig och jag är din! Eller ja, inte din och din. Jag är och förblir Johans, men han tillåter nog att någon bjuder mig på vitlöksbröd. Vi var väldigt omtyckta av servitrisen då vi skulle bestämma i princip samma förutom dricka, till och med när hon frågade om hur vi ville ha köttet sa vi välstekt i kör. Det är en grej jag och Emma fått genom åren, vi säger ofta saker samtidigt eller tänker på samma saker. Köttet var tyvärr lite rosa och innehöll väldigt mycket fett vilket det inte ska göra men vi var nöjda ändå. Vi tog bussen hem till mig där det väntade chokladmousse, godis, chips, dricka ja you name it. Vi såg filmen Hairspray då jag lyssnar på en av låtarna dagarna i ända och sen fastnade vi även framför Poltergeist innan vi äntligen la oss.

Många vet också att jag och Johan inte har träffat varandra på länge och det kan väl ibland ha väckt funderingar men det är ingen fara på den fronten inte. Ibland passar det inte att ses tyvärr då man bor långt ifrån varandra. Saknar han så att magen gör ont om jag tänker för mycket på det och jag får glädje tårar av att tänka på att fredagen den 6e april så åker jag upp till han! Det är bara två veckor kvar! Efter det åker vi ner hem till mig så får rå om han under påsklovet, underbart, underbart och underbart.

Finns säkert tusen saker jag har missat men jag kan ju inte berätta allting. Det här får duga tills vidare.


Festis smakar som bäst då det är mosters


Jag ber om ursäkt

Uppdateringen har varit väldigt låg och den kommer tyvärr att fortsätta så ett tag till tror jag. Har mycket i skolan och nu har jag dragit på mig en rejäl förkylning också. Är som mest soffliggandes men försöker att plugga till prov samtidigt.

Förkylning;
Täppt och rinnsnuva
Lock i öronen
Huvudvärk
Yrsel
Rethosta

Någon som vill byta? Jag blir svettig bara av att klä på mig.


Extrakt Live @ Verket Umeå


Guitar/vocals - Persecutor
Guitar - Thrasharn (min lillebror, han i väst såklart!)
Bass - Sodomizer
Drums - Death Hammer

Extrakt!

Ikväll var det som sagt dags för debut för min lillebror och hans band. Hela familjen utom pappa var samlade, med oss hade vi även våran morbror Putte. Helvete så bra de var! Är de såhär bra nu kan det bara bli bättre och som jag sa tidigare; Min demo ska vara signerad! Kvällen till ära bad jag om metalnaglar på Nail design school och min kusin Frida gjorde ett jättebra jobb. Filmer kommer upp någon annan dag då jag pratat med lillebror om låtarna, stavning och så vidare. E X T R A K T !

 


Inget för den som är känslig

För ovanlighetens skull har jag en lätt förkylning, jag brukar alltid bli jättesjuk en gång per år ungefär vid februari. I år har jag haft en lätt förkylning med snorig näsa. Däremot så har det samlats snorsamlingar mellan näsan och halsen vilket gör att jag spyr. Det var inget undantag nyss heller men nu spydde jag även upp chipsen jag ätit direkt i chipsskålen. Tänker er att ni halsar risgrynsgröt men gröten åker upp i halsen istället för ner. Så roligt kändes det och nu har jag en tung rosa skål som måste tömmas.

Någon annan som har det problemet? Händer inte varje vecka men inte så sällan heller.


Thrash

För er som gillar metal, besök Verket imorgon kväll då min lillebrors band har sin debut spelning. För er som inte gillar metal (t ex jag) far dit och vidga era vyer! Man mår alltid bra av att variera sin musik. Vem vet, imorgon kanske jag också är inbiten metal människa om inte så är jag alltid inbiten Extrakt fan i alla fall.


RSS 2.0