Se på fan

Jag känner mig lite piggare och inte lika stressad. Även fast jag har mycket att göra så har jag kunnat ta det lugnt de sista timmarna innan sängdags vilket känns underbart! Hade mitt sista prov i psykologi idag och kommer nog få G som kursbetyg men det känns helt ok. Att diskutera och jämföra på papper är inte riktigt min grej, svaren blir ju mils långa, hur hinner man med hela provet då?

Har hänt mycket sen jag uppdaterade seriöst så det här kan man nog kalla ett ordbajs inlägg. Jag hatar ordet ordbajs men har ändå börjat använda det. Var en kille i min historia, kursen alltså som sa det och det har etsat sig fast.

Något som man inte har missat om man känner mig är att Agnes har börjat gå! Min lilla stjärna kämpar på tappert varje dag och blir bara duktigare, hon ska även bli storasyster i augusti! Ni kan nog förstå hur mitt hjärta svämmar för? Min familj är mitt allt och den blir bara större, underbart.

I fredags hade jag och Emma tjejdag/kväll vilket var riktigt roligt. Vi mötte upp varandra på stan och gick runt ett bra tag och kollade på allt och ingenting tills vi skulle gå och äta på Allstars. Deras vitlöksbröd, ge mig och jag är din! Eller ja, inte din och din. Jag är och förblir Johans, men han tillåter nog att någon bjuder mig på vitlöksbröd. Vi var väldigt omtyckta av servitrisen då vi skulle bestämma i princip samma förutom dricka, till och med när hon frågade om hur vi ville ha köttet sa vi välstekt i kör. Det är en grej jag och Emma fått genom åren, vi säger ofta saker samtidigt eller tänker på samma saker. Köttet var tyvärr lite rosa och innehöll väldigt mycket fett vilket det inte ska göra men vi var nöjda ändå. Vi tog bussen hem till mig där det väntade chokladmousse, godis, chips, dricka ja you name it. Vi såg filmen Hairspray då jag lyssnar på en av låtarna dagarna i ända och sen fastnade vi även framför Poltergeist innan vi äntligen la oss.

Många vet också att jag och Johan inte har träffat varandra på länge och det kan väl ibland ha väckt funderingar men det är ingen fara på den fronten inte. Ibland passar det inte att ses tyvärr då man bor långt ifrån varandra. Saknar han så att magen gör ont om jag tänker för mycket på det och jag får glädje tårar av att tänka på att fredagen den 6e april så åker jag upp till han! Det är bara två veckor kvar! Efter det åker vi ner hem till mig så får rå om han under påsklovet, underbart, underbart och underbart.

Finns säkert tusen saker jag har missat men jag kan ju inte berätta allting. Det här får duga tills vidare.






Festis smakar som bäst då det är mosters


Kommentarer
Postat av: Peter

Aja, där fick jag svar. Tänkte precis skriva o fråga, när du tänker komma uppåt. Man blir ju lite orolig, o inte vill man ju grabbar emellan. (mig o Jossi) fråga om nåt står på heller.

2012-03-24 @ 19:05:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0