Hyllning till Michael Jackson

1500 fångar på Cebu-anstalten i Filipinerna tränade i nio timmar för att få dansen "Thriller" perfekt som en hyllning till deras stora idol.

1958-2009



Jag själv är fortfarande smått chockad över hans död. Han och hans musik har alltid funnits och helt plötsligt är han borta. Kan fortfarande inte tro på att min första kärlek har dött. Jag var kär i han då jag var 5 år gammal, sen om man kan kalla det kärlek vet jag inte. Ett roligt minne är i alla fall vad det kommer att förbli. Vila i frid Michael.

Ny medlem i familjen

Idag kom dagen som jag och Ernie längtat efter sen i lördags. Fem fjuttiga dagar har känts som år och vi har näst intill klättrat på väggarna. Kl 12.20 idag fick vi se våran Max för första gången i verkligheten och gissa om det var kärlek vid första ögonkastet. Allting har gått bara bra, vi har även haft koppelträning ikväll då Max alltid fått springa lös annars. Han är väldigt duktig och springer aldrig för långt bort och går man iväg så kommer han efter. Vi har även haft en fotosession och gissa om att han blir vacker på bild. Älskar dig mitt lilla hjärta!



25/4 -09 föddes vårat hjärta

Mamma; Karelsk björnhund/Gråhund/Engelsk setter och Border collie
Pappa; Okänd

Midsommar helgen

Har nu firat min första midsommar i Luleå och den blev väldigt bra. Som tradition har jag alltid varit i Ivarsboda, varit vid midsommarstången och deltagit i lotteri. Efter det har man alltid haft fika och grillning, det sistnämnda brukar dock vara i Mårdsjön nu förtiden. Det bästa med min midsommar var att Britt-Mari, Emma och Lars kom upp för att hälsa på. Vart 5 dagar fulla med skratt och glädje, är väldigt tomt utan dom här. Saknar er! <3 Blev grillning och alkoholförtäring för fulla muggar. Senare på kvällen "grillade" vi marshmallows över ett värmeljus då kolet tog slut. Blir lika bra över ett värmeljus som över en grill.



Snyggast i stan

Hallå?

Går inte bra för mig på något sätt. Sov kanske två timmar i natt och väckarklockan ringde 07.30. Då var det dags att ringa vårdcentralen pga deras sjabbel med mitt intyg. Mamma fick höra att ett intyg aldrig skrivits, jag får höra att det skickades redan den 27e maj. Men oj så fel allt var, fick vänta från kl 8.15 till 11 för att få reda ut det hela. Då visar det sig att hon jag pratat med sett helt fel, att brevet skickades i fredags, inte den 27e maj. Skönhetssömn, vad är det? Inget brev dök upp i brevlådan heller, bara en faktura från com hem. Sjukt att dom skickar ut fakturan då vi inte ens kan använda deras tjänster pga ännu mer sjabbel. Är så sjukt less på att allt ska strula! Idag har vi även skickat tillbaka ringarna ännu en gång, nu blev det till och med ett återköp. Man skickar tillbaks ringar pga defekter och får tillbaks 100 gånger värre ringar, det är bra grejer det. Blir att chansa på nya såna ringar eller några helt andra, vi vet inte än. Tillslut ska väl allt ordna sig, men det här är inte bra för min hälsa alls.



Såhär blir jag av vårdens fummel
I fucking hate you right now!

Rolig konversation

Igår såg jag och Ernie Look whos talking och Look who's talking too. Alla som har sett den vet att båda filmerna börjar inuti kvinnans kropp. Man får se ägget ramla ner och spermiernas resa till ägget. Det är här våran konversation börjar..

Jag: Sådär ser ägget ut, det hamnar i livmodern.

Ernie: Det där är inte ett ägg!

Jag:
Det är visst ett ägg, vad skulle det annars vara?

Ernie: Vi har haft höns, jag vet hur ägg ser ut! 



Någon mer som inte ser skillnaden?

Saknar <3



Tragiskt

http://vk.se/Article.jsp?article=284748

Jag försvarar inte det du gjort, även du vet hur fel det är. Men att folk blir glada över att du med stor säkerhet bli förlamad det gör mig så arg! Det är så lätt att fastna i kriminaliteten om man inte får rätt hjälp. Jag vet att du ville ordna upp ditt liv, så varför kan du inte få den hjälp du behöver?

Vi gick skilda vägar i början av gymnasiet men jag har aldrig slutat tycka om dig. I början var du väldigt hemsk, du fick mig att inte vilja gå till skolan. Tillslut blev vi bästa vänner i vått och torrt, du ställde alltid upp för mig. Jag hoppas innerligt att allt ordnar upp sig för dig, för innerst inne är du en väldigt fin människa.

Argsint kisse

Hittade ett roligt klipp på Aftonbladet/Mitt klipp. Se och njut!


Fuck it

Har en mindre positiv dag idag. Förmiddagen började bra då vi hade fått en avi så vi kunde hämta ut våra förlovningsringar. Vi skickade som sagt tillbaks dom pga defekter och har även fått vänta länge på att få tillbaks dom då leverantörerna har sjabblat. Vi är jätteglada och upp i varv tills vi öppnar ringlådan och ser att det fortfarande är defekter, fastän dom gjort helt nya ringar. Är mindre defekter på silvret än förut men nu är det även fläckar på Ernies guld. Enligt företaget så får vi räkna med defekter då ringarna är handgjorda. Vart står det att det kan vara defekter pga det? Varför ska hantverk få vara defekt just för att det är hantverk? Ringar för 3000 kr+ ska inte vara defekta! Jag är rejält förbannad..

Har dagen blivit bättre? Nej..Igår pratade jag med mamma och bad henne ringa till vårdcentralen idag då jag fortfarande inte fått mitt papper på att jag blivit sjukskriven. Ett papper jag skulle ha fått förra veckan har inte ens skrivits! Jag var där förra onsdagen och har fortfarande inte fått det medans en jag känner var där dagen efter mig och fick sitt papper dagen därpå. Varför kunde han inte skriva mitt samtidigt? Han vet hur viktigt papperet är för mig nu då jag flyttat och måste uppsöka vc, sjukhus och sociala här. Läkaren har fått en lapp lämnad till sig så får se vad som händer. Men alla i min familj vet redan att vc's standard har sjunkit. Bokade besök är inte inbokade, lappar försvinner osv osv. Varför ska jag behöva skicka dit någon som näst in till måste skrika på dom för att något ska hända? Vad händer med dagens sjukvård? Varför ska folk sätta krav på att jag ska fixa mitt liv då jag inte får sätta krav på folket som är tänkt ska hjälpa mig? Over and pissed out!

Good news

Fick nu veta att Lillan/Mysan fick sammanlagt fyra ungar. Hade hört att den fjärde var påväg men sen hörde jag inte mer. Fick en bild nu på de kattungar som återstår. Jag bokade ungen till vänster, den kom ut sist så tills vidare får den heta 4an <3




Bad news

Fick precis veta att kattungen som kämpat så tappert dog idag. Vila i frid lilla vän, ville så gärna att du skulle bli min. En sak som värmer mitt hjärta är att ägarna kallade dig för Lillan 2 <3

Fotosession




Härligt med en kort promenad ner till vattnet <3


Osch

Mitt första paket uthämtat i Luleå;



Nu väntar man bara på kortet, sen är det bara att välja och vraka bland kanalerna!

Till Emma;



Mina cola är glad att se mig ^^

Live and let die

Som det redan har skrivits så har jag kontakt med dom som fick ta min katt Lillan, som numera heter Mysan. Igår blev hon mamma till tre kattungar och jag har blivit lovad att ta en. Det tråkiga med historien är att den kattungen jag blev mest sugen på troligast är döende. Den är svag och mamma katt har inte orken att bry sig. Kämpa vidare lillen, jag vill så gärna ha dig! <3

Deras andra katt Majsan har också fått kattungar, fyra stycken blev det. Tyvärr dog en av Majsans kattungar imorse. Jag ogillar naturens gångs, kattungar får inte dö! Vila i frid lilla vän.


Vackra katt, om jag ändå kunnat vara hos dig. Håll tummarna för ungen till höger, du får inte dö! <3

A little update

Har inte varit världens duktigaste på att uppdatera, vill inte uppdatera bara för att heller. När jag skriver så ska det komma av farten, sitter jag framför skärmen som en fåntratt så känns det bara fel. De senaste dagarna har det inte hänt så mycket då jag har varit väldigt mör i kroppen. Huvudvärken har varit min bästa vän de senaste dagarna. Igår så umgicks vi med Robbin, han åt middag med oss och vi tog några glas ihop. Dagen till ära då Ernie fyllde 22 år så gjorde jag middagen och det blev kycklinggryta med gourmetsås. Vi hade en väldigt rolig diskussion igår, jag blev dumförklarad eftersom jag helt plötsligt ska fylla 22 i år. Jag frågade om Ernie var dum i huvudet, jag fyller 21. Skulle jag inte veta min egen ålder? Då kom orsaken fram till hans hata födelsedags beteende fram, han trodde att han blev 23. När klockan började närma sig 2 for Robbin hem och Ernie följde med som sällskap. På hemvägen skuttade han som en liten flicka och pillade på sin Iphone då en helt random kuf helt plötsligt skulle ha hans telefon. Blev dock inte Ernie som låg kvar på marken, pojkar! *suck* Efter att han varvat ner då han kom hem såg vi den norska filmen Fatso. Det var en rätt så konstig film, miffo kan man även kalla den.

Idag blir det bara lugnt och se några filmer skulle jag tro. Imorgon har vi tvättdag, wish us luck! Vi har aldrig använt tvättstugan här, så det kommer bli ett äventyr. Här måste man ta sig in med en tagg som det kallas, så att komma då ens tvättid är slut funkar inte. Vi får se hur det går, känner redan nu att jag SAKNAR tvättstugan på rönnstigen, dit kunde man gå när man ville. Jämför man tunastigen med rönnstigen så är det sjukt mycket folk här, är nog därför man är rädd om sin tvätt.



Våran vackra vy från balkongen. Vi har även en liten uteplats nedanför balkongen, bara att öppna grinden och kliva ner. <3

RSS 2.0