Körslaget - Avsnitt 2

Vet inte riktigt vad man ska säga om avsnitt två av Körslaget. Som förra gången undrar jag vad folket tänker med, hur kunde ni skicka hem Jasmines kör?

Min bedömning:

1. Med ett fartigare låtval sjöng sig Lisas kör in i mitt hjärta <3


2. Gabriel må ha valt en av mina favoritlåtar, Whitney Houston - I wanna dance with somebody men jag ogillar honom fortfarande. Kören däremot var helt underbar, låten kom verkligen till sin rätt


3. Som singeltjej älskade jag att se killarnas dans till Beyonce - Single Ladies. Bra med fart och underbar stämning som vanligt. Jasmines kör ger mer än bara solsken!

4. Ann-Louises låtval tycker jag inte om, däremot så älskar jag kören och körledaren. Kör på!

5. Andreas kör utstrålade tyvärr ingen vacker dag med låten då jag ansåg att det blev lite väl tråkigt och att behöva se uppträdandet igen var bara jobbigt

6. Jakob, Jakob..Jättebra låt men lite väl svår inom körsång kan jag tycka. Den kom inte till sin rätt alls tyvärr.

7. Men snälla rara Casper, sist var det Beatles och nu Beach Boys? Hur tänkte du där?




Mina tre favoriter
Tyvärr åkte Jasmines kör ut, ni är redan saknade!


KPP helg

Fredag

Blev ingen promenad som planerat då Agnes fortfarande hade feber men jag gick över och umgicks ett tag innan det började bli dags att gå på affärn och inhandla nödvändiga varor för helgen och början på veckan. Värmde upp rester till middag och mådde gott på det en stund tills jag gick över till mamma på våffel kalas, var ju trots allt våffeldagen. När vi hade mumsat färdigt på våfflor, grädde och sylt tog jag med mig det som blev kvar upp till storasyster så att hon fick sig lite lyx också. Lars blev utan då han egentligen inte skulle ha varit hemma men tror inte att det gjorde så mycket. Vi såg filmen Elvis has left the building som var en bra men samtidigt lite konstig film. Är man ett Elvis fan vill man kanske se den?


Lördag

Jag, storasyster och Agnes välkomnade dagen med en promenad. Den blev lite senare än tänkt eftersom jag fastnade i filmen Jack som jag sett för flera år sen och därför blev jag sugen på nostalgi. Före promenaden hände en underbar sak men det överlåter jag till mamma Emma att skriva ut. Kan avslöja att både hon och jag började gråta glädjetårar. Efter att ha landat en sväng på Ica fortsatte vi vidare hem till familjen KPP där jag blev bjuden på middag. Schnitzel, pommes frites och ägg, mums! Hann med att se reprisen på Glee för middagen och hade även turen att få ha Agnes sovandes mot bröstet. Hon hade hunnit bli övertrött och blev då väldigt arg så då la jag henne som Emma brukar ha hon vid såna tillfällen. Tillslut somnade hon som sagt och hon sov även igenom då mobilen ringde och vibrerade under hennes magen, det ni! Efter middagen började det självklart börja närma sig att se Körslaget vilket vi gjorde också. Innan det var slut kom lillebror förbi och umgicks med oss och senare kom även Lars hem. Kvällen blandades med National Treasure, youtube och mycket mer. Fick veta tidigare under kvällen att det var dags för sommartid och tur var väl det när datorn slog om klockan två och blev tre. Blev ändå lite snurrigt eftersom tiden gick väldigt fort efter det.

Söndag

Idag är det promenad hem till pappa som gäller då vi är bjuden på middag. På menyn står det leverstuvning! Både jag och Emma har längtat enda sen hon blev gravid för då fick inte hon äta det. Blev aldrig att jag försökte mig på att göra det hemma heller. Men idag ska vi som sagt få äta det och njuta kommer vi att göra!


Work out(fit)



Cerise



Bubbelgum (har en i svart också)

Har även inhandlat ett par fitness skor men dom har jag inte orkat fota än.
Märket är puma och färgerna svart/cerise.


Flit

Igår lyste flitens lampa hemma hos mig här på ****stigen. Vart jag bor är en hemlighet som hela Sverige vet och oj vilket fint rim jag fick till där. Var onsdag igår och som vanligt innebar det träff med psykologen och efter det en het träff med tvättstugan. Apropå psykologen har jag bara sju träffar kvar, vem firar med mig efter det? Känner mig klar redan nu men känner samtidigt att om jag slutar tidigare kanske man ramlar dit igen. Så vi har tillsammans bestämt att vi ska gå igenom hur jag kan göra om jag börjar må dåligt igen och hur jag inte borde göra. Förhoppningsvis kommer vi på något bra som ska fungera som stödhjul för mig i framtiden, ibland är stödhjul bra att ha. Senare när jag kom hem gick jag direkt ner i tvättstugan för att få lite rena kläder, medans matlagningen var i full gång passade jag även på att bädda rent sängen som jag rev på morgonsidan. För att ödsla min energi på annat passade jag på att dammsuga då jag började frysa, då slår jag två flugor i en smäll. Får bort alla kattlurkar och får upp värmen! Fick även snilleblixten att spika upp klockan jag fick av pappa i julklapp. Den kanske inte riktigt passar in i mitt kök men samtidigt vad kan passa med såna tapeter i ett kök. Känns skönt att ha en väggklocka och tickandet gör mig rofylld när jag dolar på i köket med diverse saker.

Idag har det stått promenad på schemat med Emma och Agnes, följde även med dom hem ett tag innan jag var tvungen att gå hem och äta innan bussen gick. Min kväll spenderades inne i Umeå med Maria, var tänkt att vi först skulle promenera och sen gå och fika men då vädret blivit som det blivit ställde vi in promenaden. Vi hann med tre olika ställen och på det tredje satte vi oss ner för att sitta kvar. Hade beslutsångest angående vad jag skulle fika men tillslut hamnade det en bit chokladmousse tårta på tallriken.

Har planer för kommande veckan men eftersom jag inte vet hur någonting kommer att gå så vill jag inte prata om det för mycket. Jag tycker inte om att berätta fullt ut vad jag gör ifall det inte blir gjort till 100 %. Så det är bara att vänta och se hur det går för mig. Men självklart kan jag väl klara det? Klart jag kan! Har faktiskt en till plan utöver den här. Jag har ju som sagt börjat promenera minst varannan dag 30 minuter och nu är det även tänkt att jag ska börja träna tillsammans med Maria. Förhoppningsvis hittar vi ett pass jag kan klara av och sen är det bara att komma igång! Varit ett långt strul med träningskläder men nu har jag allting hemma som jag behöver för att börja. Kan avslöja att färgen rosa lyser med sin närvaro.



Tadaa!



Bortskämd katt? Aldrig


Plask

Ett tydligt vårtecken är när slasken kommer och för tillfället har den kommit med besked. Samtidigt som man älskar att våren närmar sig blir man nästan deprimerad av all slask som ska blöta ner allt man äger och har. Bilägarna på min gata är i alla fall måttligt road eftersom man knappt tar sig in eller ut från parkeringen, härligt när sådant där sköts som det ska. Eftersom slasken på själva gatan skrapats bort blev det kulleffekter på infarterna när det bildats djupa spår, underbart!

Slasken trotsade både igår och idag för en promenad, blev kortare vändor än vanligt men jag skulle bli tokig av att planera vart jag ska gå en sån bit. Innan promenaden var jag umgicks jag med Emma och Agnes en stund innan mamma kom förbi och vi skulle ta oss iväg. Blev mycket off road körning med vagnen vill jag lova, innan allt smält bort kommer Emma ha gigantiska mamma muskler. Innan vi fortsatte hemåt blev det en vända inne på Ica, jag blev väldigt sugen på att göra pannkakor till middag då familjen KPP också skulle göra det. Köpte även med mig en vetelängd som vi smaskade på innan det var dags för mig att gå hem till mitt kök. Tyvärr blev det inga pannkakor för mig till middag, blev pannkaka av det hela! I ilska for jag på Ica med mamma och köpte chokladpuddingen eftersom grädden redan var vispad och klar i kylen. Att telefonnätet strulade idag gjorde inte någonting lättare heller. Vilken dag alltså, tur man fått sin dos av Agnes gos så att man mår bra i alla fall.



Samlar sina krafter inför promenaden


What's new?

I lördags fick jag ett ryck och testade foundation och läppstift innan jag begav mig hem till mamma för att hjälpa till med kvällens matlagning. Har aldrig orkat lägga pengar på foundation då jag har så torr hud och det tycks spricka upp ännu mer av smink så passade på att testa då jag fått en avlagd. Jag saknar det redan! Att få täcka min röda nyans och att mitt nuvarande hudproblem knappt syntes kändes som himmelriket. Men då har vi som sagt problemet med torr hy. Någon som har ett tips om en foundation som funkar bra ihop med torr hy? Nu pratar vi inte jättedyra varor heller då jag inte är miljonär tyvärr.



Tycks?


Körslaget har kört igång!

Nu har äntligen mitt älskade program Körslaget kört igång igen. Att vi hunnit till säsong fem känns helt overkligt men oj så underbart! I den här säsongen får vi möta; Andreas Johnson, Lisa Miskovsky, Ann-Louise Hansson, Gabriel Fors, Casper Jarnebrink, Jasmine Kara och Jakob Samuel.

Min bedömning:

1. Med sitt glada humör sken Jasmines kör ifatt med färgen gul
2. Mycket fart och mycket rock, det skriker Jakob om detta
3. Ann-Louise är en folkkär och väldigt sprallig person som utstrålar värme
4. Casper, Casper. Vem kan ogilla han då man vuxit upp med Arvingarna, just 60 tals musik var inte min grej
5. Min hemkör Lisa gjorde ett riktigt bra uppträdande men usch vilken tråkig låt
6. Har aldrig kunnat med Gabriel och hans gnäll vid tidigare säsonger, nu gick det bra att inte gnälla
7. Andreas känns lite förlegad för min smak, hans glourious days har redan varit

Känns lite humoristiskt att dom två jag satt i botten hamnade i toppen för resterande av svenska folket

 





Mina tre favoriter


Shame on me

Som rubriken lyder, fy skäms! För tillfället när jag bara går hemma kan man ju anse att jag ska ha orken till att hålla en bra uppdatering men så är inte fallet. Mycket ligger i att man mest är hemma och då skjuter man upp skrivandet eftersom det ändå inte händer så mycket fastän det ändå gör det.

Är inne på andra veckan utan något att göra och det börjar bli ganska långtråkigt. Men har samtidigt haft fullt upp med promenader på nästan alla förmiddagar och efter det har jag följt med Emma och Agnes hem till dom. Skulle med all säkerhet klättra på väggarna annars. Igår var första dagen och kvällen jag bara varit hemma och det kändes väldigt konstigt. På dagen fick jag besök av Jonas som jag inte har umgåtts med på över ett år så det var trevligt men då försvann promenaden, men den tog jag igen idag. På kvällen fick jag ett tokryck och bjöd hem en kille som jag inte träffat förut. Han skulle hålla sig vaken eftersom han jobbar natt i helgen och jag satt bara ensam. Sagt och gjort, han kom ut och båda såg Walk the line för första gången. Han sa åt mig att jag skulle lova att jag inte skulle råna han och då drog jag ett exempel från lite tidigare på kvällen för att se om han tyckte jag lät som en rånare. Jag satt och drack kokhet choklad framför datorn så var väldigt koncentrerad på det. Helt plötsligt får jag ett sms och jag blir så rädd för vibrationerna att jag spiller choklad! Då höll han med om att jag inte lät som en rånare, fast det hela var inte så seriöst i alla fall.

Gick som sagt ut och promenerade idag istället med Emma, Agnes och även Lars. Så blev promenad med hela familjen KPP vilket aldrig har hänt. Då promenaden närmade sig sitt slut svängde vi in på Ica för att inhandla sånt vi behöver i mat och dryckväg. Fastän klockan var runt 15 så var det många som var där och storhandlade inför helgen, jisses! Ikväll är det smörgåstårta hemma hos mamma som gäller för familjen. Jag och Emil har inte lärt oss att äta det än så vi får en grodbakelse var, det är mycket godare!

Det här blev en kort sammanfattning om veckan som gått, men det har faktiskt inte hänt så mycket mer. Har träffat psykologen vilket jag bara ska göra ungefär åtta gånger till och så har jag tvättat. Men det är ju något som händer varje onsdag. Imorgon börjar Körslaget och så jag har längtat! Det mest perfekta är också att det är kareokekväll på puben. Så mina planer är att se Körslaget, bli peppad till tusen och sen sjunga massvis på puben. Perfekt va?


Psst. Det är storasyster som är skyldig till detta, hon som skickade smset
 


Slippery

Som det var bestämt fick jag besök av min kompis Patrik igår och fick även med han ut på en härlig promenad. Men härligheten bestod bara av vissa stunder eftersom jag höll på att halka nästan överallt. Redan i början av promenaden gled bena i sär och det kändes som jag vrickat foten, det ska vara jag till att lyckas med sånt. Blev en sväng förbi Ica på vägen hem för att posta ett paket, bar med det under promenaden då det knappt vägde något. Två flugor i en smäll är min melodi helt klart! Kvällen förflöt på med chips, chokladtoppar, pepsi och massa skratt. När klockan började närma sig 1 var jag så trött att jag nästan flög i säng. Men först av allt var jag tvungen att borsta tänderna för att få bort den vedervärdiga smaken efter chipsen.

Idag blev en annorlunda dag och det sägs ju att ombyte förnöjer. Vi barn som inte bor hemma längre blev bjudna på middag med familj hemma hos pappa och vi for dit redan klockan 11.00. Då vi for dit så tidigt kan man ju tro att det är en bit mellan oss och våran pappa men det är ungefär 15 minuters promenad, i alla fall med min fart. Men nu är det ju så att familjen KPP ska flytta till en större lägenhet och då Lars är målare till yrket så börjar han i tid med att ta itu med lägenheten. Kommer att bli så fint så när det är klart för han gör sitt jobb som han ska han. Hemma hos pappa såg vi filmen Pathology efter att vi blivit bjuden på varmkorv och bröd till lunch. Jag blev sugen på att se film via Play då man inte har den lyxen själv och fick då inte välja en tjejfilm för min lillebror. Jag och Emma har sett Pathology tidigare men det började bli ett tag sen så tyckte den passade. Agnes sov mestadels av filmen så alla satt bara och jäste med en näve knäck. Har aldrig ätit så mycket knäck i mitt liv som jag har gjort idag, det är helt sjukt. Till middag blev vi bjuden på en stark kött och korvgryta som satt fint i magen fastän jag inte mådde så vidare bra sen. Har man känslig mage så har man. Kvällen förflöt på med tv tittande och även så kallad skön sång. Jag, Emma och Agnes låg i pappas säng och sjöng massor av visor. Vi har noterat att mörk röst inte är något Agnes tycker om i sångväg, men då vi försökte låta som mössen i Askungen vart hon gladare. Vi såg även på Melodifestivalen, hör och häpna! Gick inte något bra på tv så varför inte, givetvis var det blöjpojken som vann det hela men jag är ju inte förvånad heller. Melodifestivalen är inte vad den varit.

Imorgon är det planerat att jag, Emma och Agnes ska ut och promenera. Försöker som sagt vara stenhård på att promenera varannan dag, även om inte dagarna man planerat stämmer så är det i alla fall varannan. Först ska jag försöka sova ut så gott det går. Imorse kändes det annorlunda i kroppen när jag vaknade och skulle somna om så hade nog sovit bättre än tidigare i veckan i fall man inte hade en tid att passa. Hoppas att det är lika fint väder imorgon som det har varit idag, perfekt fjällen väder!


Green

Vecka 10 betyder sportlov vilket även jag har just nu. Står lite stilla när det gäller praktik och liknande på grund av sjukdom. Jag får helt enkelt vänta och se hur allting blir. I måndags åkte jag in till stan och var där ungefär en timme, det räckte gott och väl. Köpte ut dräggelhaklappar åt Agnes vilket hon är så söt i! Tillbringade sedan eftermiddagen där, blev många leenden och skratt. Vi bestämde oss även för att det skulle promeneras på tisdagen och så blev det. På förmiddagen gav vi oss ut, jag, mamma, storasyster och Agnes. Promenaden avslutades med ett Ica besök där jag behövde köpa nödvändigheter, givetvis inhandlades det semlor också som vi senare avnjöt i samma veva som en stor chokladboll, kan det bli bättre? Gårdagen såg ut som den gjort under en längre tid nu. Träffa psykologen, tvätta, äta och se Glee hemma hos mamma. Det är bara Glee delen som är riktigt trevlig faktiskt. Börjar bli lite jobbigt att ha saker efter varandra så där men är inte så mycket att göra åt just nu.

Idag åkte jag in till stan och mötte upp Britt-Mari, blev att vi åt lunch på Frasses och sen gick vi runt i väldigt många olika affärer. Jag köpte en tröja jag kollat på länge men den här gången i en storlek mindre eftersom min storlek var helt slut i stan. Fick till och med provdocks exemplaret eftersom det bara fanns 52/54 framme vilket inte alls skulle funka. Tröjan ska inte sitta så tight men en storlek större hade blivit alldeles för mycket. 44/46 satt lite tightare och blev lite kortare men inte så att det såg dumt ut. Köpte även en dubbeltriss idag eftersom jag hade min turdag, sen att det är Agnes tre månaders dag tyckte jag kunde spela in. Tyvärr vann jag ingenting men var väldigt nära 100 000 kronor vilket inte hade suttit fel! Såg även demonstranterna utaför den lilla butiken inne i stan, kunde inte låta bli att skratta lite. Ja, djurplågeri är jättehemskt, men hjälper det verkligen att campa utanför en butik? Väl hemma igen efter att ha gjort Umeå osäkert tog jag mig en vals med snabeldraken och nu är det inte lika mycket kattlurkar hit och dit. Mirabelle är liten i sig men den damen kan håra hon.

Blir en ganska lugn helg vilket inte sitter helt fel då min sömn är helt störd nu för tiden. Jag som aldrig haft dåligt morgonhumör är nu ganska bitter. Ryggvärken har satt sig över skuldrorna och det kan hugga bara av att jag andas djupt. Vaknar tidigt och antar att min kropp menar att jag sovit tillräckligt men känner mig helt sönderslagen i huvudet och ryggen. Som tur är drabbar min bitterhet ingen annan, för jag blir på bra humör om jag pratar med någon eller ses. Imorgon kväll kommer min kompis Patrik förbi det blir att se en eller två filmer och att skratta massvis som vi alltid gör antar jag. Är ett tag sen vi sågs nu då jag känner att jag haft så fullt upp med allt annat, men nu jävlar!




Agnes i matkoma <3
Grattis på tre månaders dagen mitt solsken!



Kappahl, dock storleken jag inte fick tag på


KPP helg

Fredag

I fredags var det avslutningsdags på Access, vilket kändes och fortfarande känns tråkigt. Tur man kan ha kontakt på så många andra vis. Dagen till ära hade jag både fixat håret och klätt upp mig litegrann, känns lite trevligare då. Morgonen började med att fylla i enkäter om hur vi tyckte att det hade varit och i fall något borde ändras. Jag kan nog tala för alla då vi varit helnöjda! Underbara coacher, underbar grupp och underbar stämning. Kan man be om så mycket mer? Vi fick även skriva upp tre positiva saker om varandra och sen fick vi det fint skrivet i ett eget kort. Tack för dom fina orden! Vi fick även varsin fin mugg i avslutningspresent. För att avsluta det hela blev vi bjuden på lunch buffé på TeaterCafét, även känt som TC. Det åts kalkonburgare, lamm, potatisklyftor och chiliaioli. När jag kom hem tog jag en vals med snabeldraken, sen gjorde jag tacogratäng till middag och det blev väldigt lyckat. Efter att ha städat undan och bytt kläder inväntade jag familjen KPP. Jag följde med till deras nya lägenhet och kikade medans Lars pillrade på med sitt. I helgen har det slipats och lackats, bra jobbat! Eftersom det närmar sig med flytt har jag varit och hjälpt till med Agnes så att Emma har kunnat ordna med det och lite annat. Vi såg en riktigt bra film som heter The ugly truth, värd att se.

Lördag

Har blivit lite skadad av att gå i säng tidigare och stiga upp tidigare, det har gjort att jag inte kan sova så länge på morgonen. Förmiddagen började med att mamma, vi systrar och systerdotter gick ut på en promenad. Är ju tänkt att jag ska promenera 30 minuter varannan dag helst. Man passar  på när det är fint väder och när man får trevligt sällskap. Blev kvällen till ära bjuden på middag, medans Emma stod i köket gungade jag Agnes för fullt i babysittern. Fort ska det gå, då är hon nöjd! Samtidigt såg vi på Nalle Puh och lite av Musses Klubbhus. Tecknat faller den lilla damen i smaken vilket inte är så konstigt då det ligger i våra gener. Till middag bjöds det på kycklingfilé och pommes frites. Gungningen fortsatte inne i köket men jag och Emma bytte av varandra då och då. Tiden flöt på och senare kom Lars hem, då startade vi filmen Skin. Den var riktigt bra men mest intressant för mig och Emma tror jag, men vad gör det om 100 år? Lite senare kom även lillasyster förbi och en stund efter det tog jag mig en promenad hemåt i mörkret.

Söndag

Klev upp före klockan 11 idag med, åt lunch och gjorde mig i ordning. Svängde förbi mamma en sväng innan jag skulle fortsätta upp till KPP och då visade det sig att hon trodde vi skulle gå ut och gå idag igen. Sagt och gjort, det gjorde vi. Lika härligt väder idag om inte härligare eftersom det inte blåste lika mycket. Under promenaden fick jag även tag på en ny stekpanna inne på Ica vilket är bra då min börjar bli elak. Blev gungning som stod på schemat idag också vilket i sig är väldigt bra träning. Blev mycket skratt och miner framför Agnes för att se hur hon reagerade och det blev även mycket tv tittande vilket passar riktigt bra på en söndag. När det började närma sig middags tid tog jag mitt pick och pack hemåt. Värme upp tacogratäng till middag och höll sen på att somna av paltkoma. Är helt slut i kropp och sinne, men det är det värt 1000 gånger om!

Tack för en underbar helg! <3



<3


Happ

Blev inget flerpartsmöte idag då Henrik är sjuk så åkte på ett sätt in till stan i onödan. Har fördrivit tid med Viktoria i gruppen men just nu sitter hon i sitt möte. Ska träffa Maria vid 15 så fördriver min tid vid Access datorer, det funkar ju det också då man ändå inte kan sova länge på morgonen. Sen blir det att åka hem, värma upp middag, diska och sen ut och promenera. Det blir väldigt intressant hur det ska gå, kan ju inte bli värre än att jag ramlar ner i en snödriva och inte tar mig upp.

Imorgon är sista dagen på Access och det känns väldigt väldigt tråkigt. Har en sån underbar grupp och vill inte skiljas från dom. Har inte mått såhär bra på länge och det är till mesta dels på grund av dom, tack så mycket! Som avslutning ska vi gå ut och äta det ryktas om att vi ska äta buffé vilket inte brukar sitta helt fel. Tur att man ätit tillsammans varje dag så man inte känner sig ful, haha. Jag ogillar att äta med någon första gången jag träffar dom, känner mig så ful då av någon konstig anledning.

Även fast det inte blev något möte så väntar vi på samtal angående en praktikplats, personen vi behöver få tag på är inte tillbaka förens klockan 14.00 så får se om dom ringer upp, hoppas! Denna plats är centralt och det är ju perfekt om man har ärenden inne i centrum och att slippa åka två bussar vore väldigt skönt. Har inte lust att bli stadsbo riktigt än faktiskt.


Inte konstigt

Jag har förmågan att träffa fel killar även om det bara handlar om internetkontakt. Har senaste tiden haft kontakt över telefon praktiskt taget varje dag och även lite över internet. Den här killen har överöst mig med fina ord, att han vill hälsa på och att han väldigt gärna skulle vilja flytta upp hit. So far so good right? Han förstod aldrig riktigt varför jag inte kunde ta till mig alla dessa ord till 100 %, varför jag inte vågar tro på någon fullt ut innan man fått något slags bevis. Eftersom jag nu inte kan det så har jag inte heller grävt ner mig i dessa ord och skapat någon drömbild som många kan göra. Att skapa en drömbild är något jag ärligt talat är väldigt less på då man om och om igen blir sårad. Det är inte konstigt att jag inte vågar löpa linan fullt ut då jag blivit dåligt behandlad och inte med den respekt jag förtjänar. Jag trodde dock mer om den här killen än vad jag gjort om någon annan. Så varför kan jag inte lita på människor? Han förstod inte mitt svar men han gav sig ett eget, han slutade höra av sig utan ett ord.

Det är just den delen jag är så förbannat less på vilken slags relation det än handlar om. Vad är man för en människa om man först lovar röda rosor men helt plötsligt kastar kodynga på en? Känslor och allt där till kan svalna. Om dom nu var så heta som dom var förtjänar man väl ändå ett hej då? Jag hatar människor som försvinner i tomma intet. Varför säga något som man i slutändan inte verkar mena?

Jag vill så gärna tro och hoppas på kärlek


RSS 2.0