Shame on me

Som rubriken lyder, fy skäms! För tillfället när jag bara går hemma kan man ju anse att jag ska ha orken till att hålla en bra uppdatering men så är inte fallet. Mycket ligger i att man mest är hemma och då skjuter man upp skrivandet eftersom det ändå inte händer så mycket fastän det ändå gör det.

Är inne på andra veckan utan något att göra och det börjar bli ganska långtråkigt. Men har samtidigt haft fullt upp med promenader på nästan alla förmiddagar och efter det har jag följt med Emma och Agnes hem till dom. Skulle med all säkerhet klättra på väggarna annars. Igår var första dagen och kvällen jag bara varit hemma och det kändes väldigt konstigt. På dagen fick jag besök av Jonas som jag inte har umgåtts med på över ett år så det var trevligt men då försvann promenaden, men den tog jag igen idag. På kvällen fick jag ett tokryck och bjöd hem en kille som jag inte träffat förut. Han skulle hålla sig vaken eftersom han jobbar natt i helgen och jag satt bara ensam. Sagt och gjort, han kom ut och båda såg Walk the line för första gången. Han sa åt mig att jag skulle lova att jag inte skulle råna han och då drog jag ett exempel från lite tidigare på kvällen för att se om han tyckte jag lät som en rånare. Jag satt och drack kokhet choklad framför datorn så var väldigt koncentrerad på det. Helt plötsligt får jag ett sms och jag blir så rädd för vibrationerna att jag spiller choklad! Då höll han med om att jag inte lät som en rånare, fast det hela var inte så seriöst i alla fall.

Gick som sagt ut och promenerade idag istället med Emma, Agnes och även Lars. Så blev promenad med hela familjen KPP vilket aldrig har hänt. Då promenaden närmade sig sitt slut svängde vi in på Ica för att inhandla sånt vi behöver i mat och dryckväg. Fastän klockan var runt 15 så var det många som var där och storhandlade inför helgen, jisses! Ikväll är det smörgåstårta hemma hos mamma som gäller för familjen. Jag och Emil har inte lärt oss att äta det än så vi får en grodbakelse var, det är mycket godare!

Det här blev en kort sammanfattning om veckan som gått, men det har faktiskt inte hänt så mycket mer. Har träffat psykologen vilket jag bara ska göra ungefär åtta gånger till och så har jag tvättat. Men det är ju något som händer varje onsdag. Imorgon börjar Körslaget och så jag har längtat! Det mest perfekta är också att det är kareokekväll på puben. Så mina planer är att se Körslaget, bli peppad till tusen och sen sjunga massvis på puben. Perfekt va?


Psst. Det är storasyster som är skyldig till detta, hon som skickade smset
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0