Frihet

Frihet
Som fågeln flyger,
Vill jag flyga
Sväva fritt högt uppe i det blå
Inte behöva lyda andra
Inte ha nån att lyssna på

Som fågeln flyger fri,
Vill jag flyga
Dit jag själv vill
Ingen som hindrar mig
Ingen som håller mig still

Som katten är självständig,
Är jag lik
Ingen får nånsin hålla mig fången
När jag vill ha frihet
När jag vill ut på äventyr
Inget får nånsin hindra mig det

Som en liten hundvalp,
Vill jag ha trygghet och smek
Jag vill hoppa upp i en trygg famn
Luta mig mot ditt bröst
Vill vara i en famn som skyddar mig
Och när jag är ledsen som ger mig tröst

Som en nyfödd liten baby
Vill jag känna din närhet
Men släpps jag inte
När jag vill släppas fri
Om jag hålls fången
Då blir jag arg som ett bi

Låt mig ha min frihet
Låt mig flyga fri
Låt mig bara veta att du finns där
Försök inte leda
Inte följa efter
Gå bara bredvid mig
Och älska mig för den jag är

25/9 -08

Nu har jag äntligen gjort en till tatuering :D Haft den i mina drömmar väldigt länge nu, fick även hjälp av min kompis Camme att ordna dit stjärnorna. Storasyster var snäll och följde med som stöd och även som fotograf. Trodde faktiskt inte att jag skulle klara av det på armen då jag lider av stor tryckkänslighet, men det gick bara finfint. Lite trött efter nästan 2 h bara, men det är sånt man får ta *ler* Jag är superduper nöjd!Oh my God, drama queen!

Tur att jag varken är bi eller homo, flickvänner tar kål på mig! Jag lyckas alltid få andras flickvänner efter mig fastän jag inte ens gjort något, är dom så osäkra att dom måste hugga på varje kvinnlig bekantskap deras pojkvänner har? En händelse som varken jag eller mina vänner kommer att glömma är; Jag börjar umgås med en kille, vi småflörtar med varandra men han blir ihop med en annan. Vi forsätter prata och är vänner, sen börjar hon hoppa på mig på diverse sidor med massa skit som knappt stämmer. Dom gör slut och jag utgör en lättnads suck för att kunna prata med han utan att hon är som en hök över en diskussion som inte ens är oren. Sen blir dom ihop igen och då skriver hon massa skit igen. Ganska roligt då dom som är 20+ beter sig som 13- eller hur? Hon förbjöd även han att träffa mig, för att han förbjudit henne att träffa sitt ex som hon varit otrogen mot honom med. Ser hon mig som ett hot kan man fråga sig? Ja..

Inte första sjuka händelsen jag varit med om. Bara för att jag pratar med en kille betyder det inte att jag vill något med honom! Dock går denna mening till en tjej som trackaserade mig : Jag har redan haft sex med han, han är inget att ha!

Drama Queens är inget jag behöver i mitt liv. Patetiska människor som är osäkra på sig själv och sitt förhållande ska inte låta det gå ut över oskyldiga människor som funnits i deras partners liv en längre tid och hör sen!


Hurra hurra!

Hipp hipp hurra! Idag fyller Sandra 20 år, nu börjar hon bli lika gammal som mig så säg. Ikväll har vi varit där på fika och det har varit trevligt, pratet var väldigt blandat, allt från skotrar till sjuka drömmar. Hon var på systemet idag hon, inte alla som är så stressade ;) Jag väntade några dagar innan jag for och köpte min likör, dom jävlarna hade bara den. Imorgon ska nog hon och jag se Sex & The City: The movie. Jag är taggad :D Nej, nu ska jag gå och snyta mig och känna när huvudet exploderar.

Seg som en kola

Har inte uppdaterat på ett tag nu, men som jag redan skrivit så var det fest i helgen som var. Hade även besök hela helgen då så jag satt mig inte vid datorn det första jag gjorde. Egentligen orkar jag inte blogga nu heller, har åkt på en rejäl förkylning och mitt känsliga huvud bråkar alltså som vanligt. Så ska göra ett försök i alla fall. Festen i fredags var väldigt trevligt, vi var inte för många och inte för få. Undrar dock hur mycket Sandra fick i sig, för hon var väääldigt lycklig på mig hela kvällen/natten. På lördagen for jag, Sandra, Greger och Britt-Mari till stan för att käka kina mat på Eurasia. Älskar verkligen min stekta kyckling med stark smak. Efter det lämnade Greger oss för ett uppdrag ute i skogen, vi tjejer drog vidare till Wayne's Coffe och tog oss en fika. För mig blev det en devils cake, mums säger jag bara. Här kommer lite bilder från helgen, enjoy:Saknar dig farfar <3

Faith Hill - There You'll be

When I think back on these times
And the dreams we left behind
I'll be glad cause I was blessed to get
To have you in my life

When I look back on these days
I'll look and see your face
You were right there for me

CHOURS:
In my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be
And everywhere I am there you'll be

Well you showed me how it feels
To feel the sky within my reach
And I always will remember all
The strength you gave to me

Your love made me make it through
Oh I owe so much to you
You were right there for me

CHOURS:
In my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be

Cause I always saw in you my light my strength
And I wanna thank you now for all the ways
You were right there for me, you were right there for me
You were right there for me for always

CHOURS:
And in my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be
And everywhere I am there you'll be
There you'll be

Ja, men ta en kvarting också!

När man inte har körkort och inte har tid att ordna skjuts till bolaget, då kan man alltid beställa hem till kiosken. Det var precis vad jag gjorde, drog fram mitt bankomat kort och skulle betala. Konversationen som då löd var väldigt uppfriskande.

Putte: Det blir 526 :-

Jag: Ska beställa lite mer, glömde bort det sist. 2 bud och 3 bacardi

Putte: Är det fest så är det fest. Ska det vara något mer?

Jag: Ja, men ta en kvarting också!

Var en väldigt humoristisk klang över det hela och dom andra kunderna hade väldigt roligt åt mig. Mamma däremot höll mest på dö och undrade vad jag tänkte med. Härligt härligt säger jag bara.

Korvmaffian

Ikväll är jag väldigt trött, kylan här hemma gör så jag får kramper och ont i lederna. Det sög ju :P Idag har jag varit i skolan och försökt läsa matte b, gjorde en uppgift tillsammans med läraren, endast då jag klarar av dom helt enkelt. Ska ha matte sammanlagt 12 h i veckan, hur mycket får jag gjort? Ingenting med min smarta hjärna, men kanske lär mig något tillslut iaf ^^ Imorgon ska jag på puben här i Sävar, bandet Hard To Handle ska spela så då ska man dit och skutta med Sandra och Robert. Hörde även rykten om att Sara och Tomas skulle med, så det ser man ju imorgon hur det blir.

Nästa helg är det fest hos min storasyster, det ska bli kul :D Beställt alkohol idag, den kommer på tisdag så blir att gå och köpa den då. Har man inte körkort så beställer man hem till kiosken, funkar skitbra. Har fortfarande inte hittat en bra halsduk :/ Vill ha en svart halsduk, trekants form, stickad men ändå inte. Finns det? Idag dog dragkedjan till min handväska också som jag fick av Sandra och Robert i julklapp, jag är ledsen i ögat :( Så nu måste man spana efter en bra handväska också eller hitta en sömmerska eller dylikt som kan byta dragkedja, går det?

Bara så ni vet, jag blir jävligt snygg då en korv är med i bilden.
Mina storasyster Emma kan verkliga fånga tillfällen, familjens paparazzi ^^Hairspray <3

Älskar verkligen Hairspray (2007), blir så underbart glad varje gång jag ser den. Har ni inte sett den? Se den!
Spegel spegel på väggen där...

"Spegeln ljuger - du är snyggare än vad du tror"

"Du är 20 procent snyggare än vad du tror, och skönhet kommer definitivt inifrån.

Det menar två kvinnliga läkare, som nu kommer med ett skönhetsrecept."

http://www.aftonbladet.se/wendela/article3207632.ab

Där kan man även läsa om Debra Luftman och Eva Ritvos skönhetstips;
Den goda skönhets-cirkeln

Ett av tipsen gällande inre skönhet stämmer verkligen; "Omge dig med skönhet, det har lugnande effekt." När jag läste det tänkte jag direkt på en fin höstdag, ett stort träd med blad i alla dess vackra färger. Eller varför inte tända ljus i mängder?
Det är nog det bästa som finns, att stanna upp och andas in all skönhet.
Sjuk dröm

Oftast brukar jag inte komma ihåg såhär mycket av en dröm, men den var verkligen sjuk.

Jag och min lillasyster är med folk på en vacker äng, plötsligt ser jag en skepnad av min kompis Kalle. Vi börjar följa han, vet dock inte om min syster ser han. Vi går nerför en slänt och hamnar brevid ån, fortfarande följer jag efter Kalle, ser även en flicka sitta inne i slänten och vinkar glatt till henne. Plötsligt så framträder en djävul, även Kalle blir en djävul så vi vänder om och börjar springa.

Plötsligt är vi fler i ett dystert hyreshus, vi gömmer oss. Kommer dit folk som ska slåss mot det onda, man hör massa skott och flera blir dödade. Jag smyger runt vid huset och på andra ingången står det en text jag inte kan komma ihåg, det enda jag vet är att den betydde att en viss tid då kommer dom som jagar oss dit. Jag går in bakvägen för att varna familjen som sitter där inne, dom sitter och syr massa klänningar i alla dess färger, riktigt glada färger. Sen så är vi inomhus igen på övervåningen och vid trappen finns ett trägaller, sånt man har då man har småbarn. Något börjar krypa uppför trappen så jag hoppar över gallret för att täppa igen på utsidan, jag blir rädd för nu är jag jagad. Tar mig över gallret men känner hur någon drar i mig, där är djävulen igen. Alla börjar springa och plötsligt är vi nere i källaren som går mellan husen, vi blir jagade av flera män. Påminner om soldater. Vi delar på oss och ena hopen springer mot andra sidan huset, sen är plötsligt någon brevid oss och sveper något över oss så att vi försvinner.

Sen vaknade jag, man kan verkligen undra vad den drömmen betyder.

Köpa köpa köpa...gah :P

Känns som om jag har fastnat i shoppingträsket. Har nästan aldrig pengar, men nu har jag både fått lön för sommarjobbet, fått tillbaka skatt för i sommras och så fått studiebidrag. Såå vad gör man :D Men samtidigt får jag så dåligt samvete då jag köper upp mina pengar, är för ovan att ha dom helt enkelt. Blivit mycket kläder för mig senaste tiden och idag satt jag på tradera och hittade filmer, kände verkligen att jag var tvungen att gå därifrån.

Det bästa med min shopping"hobby" är att jag har hittat min drömjacka. Är oftast en chans på miljonen att riktigt fina höst/vinter jackor finns i större storlekar. Har min drömjacka nu iaf, inköpt från ellos, har även köpt skinnhandskar från lindex. Drömt om skinnhandskar en lång tid också, men skinnhandskar och bombarjacka? Nej..Nu behöver jag bara hitta en fin mysig halsduk till så är jag rätt nöjd med mitt yttre för höst och vinter.
Skola = Dagis?

Började skolan nu i måndags, Vindelns folkhögskola inne i stan. Alltså är det en filial, det är tänkt vi ska vara 70 elever men vi kanske är 20 st som mest? Fast ljudmässigt så är vi säkerligen 100 st. Är alltid sånt liv här, spec på lektionerna. Hur ska man kunna ha matte då antigen någon ska prata, skratta eller spela massa gitarr hela tiden? Det kanske bara är jag som är dålig på att koncentrera mig, men tycker iaf att man ska kunna ha det någorlunda lugnt på lektionerna om nu ämnet inte är diskussion.

Usch fy och blä för detta vuxna dagis

Passion

Min stora passion är att ha fina naglar, började att fixa naglarna juni -07 sen dess är jag fast. Går hos min kusin Elin som äger stället Nail Design School. Me love love love love :D Blir alltid glad av att få ha fina naglar. Alltid haft långa naglar och som alla vet går naglar av väldigt lätt. Därför har jag valt att förstärka dom med gele, sen att man kan välja roliga färger gör inte mig något.


Handlar livet bara om sex?

Av vad jag har märkt och hört så verkar precis allting handla om sex. Ska man lära känna en ny person ska man helt plötsligt lära sig hur dom fungerar sexuellt också, gärna första gången man träffas. I'm so sick and tired, blir så less så det inte går att förklara i ord.

Sex är en väldigt stor del av våra liv, men varför tillåter vi att det bara ska handla om det? Enligt mig så kan vi ju isåfall sluta tillverka kläder, gå runt nakna och ha sex vart vi vill och när vi vill. Det är inte lätt att hitta en person som kan och vill förstå hur jag tänker och känner, eller är det bara jag som hör till den äldre generationen då det gäller sånt här? Dom som är unga vill leka av sig innan dom kan slå sig till ro, dom som är äldre som har slagit sig till ro en gång dom vill börja leka igen. Jag har blivit dumförklarad mer än en gång för att jag som bara är 20 år vill ha något seriöst. Jag vill slippa kraven att man ska ha sex första gången man träffas, såna killar stöter jag på. Det är så sjukt, hur kan folk tro att man kan lita på deras vackra ord om dom inte ens försöker förstå hur man känner?

Min bakgrund är inte den vackraste och just därför vill jag ha en ny och fräsch framtid. Jag vill inte trampa runt i samma fotsteg och tro att allt ska ordna sig. Jag ska inte behöva berätta om hemskheter som skett i mitt liv bara för att man ska förstå. Berättar jag vad jag varit med om så får jag bara höra hur synd det är om mig. Hur hemskt det måste ha varit och att jag är värd mycket bättre. Ett exempel är en kille som vill träffa mig, för han känner att han skulle kunna tänka sig mer än vänskap. Men han kan inte tänka sig att inte ha sex första gången vi träffas. Vad är det för skit? Många har blivit väldigt förvånade över att jag har slutat ha sex. Dom som känner mig vet vad jag talar om, det är inget jag berättar för hela vida världen även om jag är väldigt öppen som person. Det finns folk jag vill skydda från vissa saker helt enkelt. Jag la av med allt som har med sex att göra eftersom jag inte vill vara en del av det samhället vi lever i. Även om det alltid kommer fortsätta såhär så vill jag iaf visa att jag inte tänker vara med. Blir hellre nunna och torkar ihop tills jag träffar en vettig människa. En människa som kan säga att den förstår mig och även mena det.

Glöm inte bort att skydda er
Ta hand om er, ni har bara ett liv

RSS 2.0