Oh my God, drama queen!

Tur att jag varken är bi eller homo, flickvänner tar kål på mig! Jag lyckas alltid få andras flickvänner efter mig fastän jag inte ens gjort något, är dom så osäkra att dom måste hugga på varje kvinnlig bekantskap deras pojkvänner har? En händelse som varken jag eller mina vänner kommer att glömma är; Jag börjar umgås med en kille, vi småflörtar med varandra men han blir ihop med en annan. Vi forsätter prata och är vänner, sen börjar hon hoppa på mig på diverse sidor med massa skit som knappt stämmer. Dom gör slut och jag utgör en lättnads suck för att kunna prata med han utan att hon är som en hök över en diskussion som inte ens är oren. Sen blir dom ihop igen och då skriver hon massa skit igen. Ganska roligt då dom som är 20+ beter sig som 13- eller hur? Hon förbjöd även han att träffa mig, för att han förbjudit henne att träffa sitt ex som hon varit otrogen mot honom med. Ser hon mig som ett hot kan man fråga sig? Ja..

Inte första sjuka händelsen jag varit med om. Bara för att jag pratar med en kille betyder det inte att jag vill något med honom! Dock går denna mening till en tjej som trackaserade mig : Jag har redan haft sex med han, han är inget att ha!

Drama Queens är inget jag behöver i mitt liv. Patetiska människor som är osäkra på sig själv och sitt förhållande ska inte låta det gå ut över oskyldiga människor som funnits i deras partners liv en längre tid och hör sen!


Kommentarer
Postat av: Sandra

You crazy woman ;)

2008-09-26 @ 10:37:26
URL: http://lillsazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0