Imorgon går tåget

Imorgon bitti 06.30 rullar tåget från Umeå upp till Gällivare. När det gäller själva tågresan är det bara bytet i Boden som jag är nervös över men väl framme i Purnu..då mina vänner, det är då den rejäla nervositeten slår till! Ska för första gången hälsa på hemma hos Johan och hans familj det ska bli riktigt roligt men det är också väldigt nervöst. Nu ska jag ta ett sista ryck och sen lägga mig då alarmet ringer tidigt! Är inte bestämt någon dag för hemresa ännu så vi ser väl när vi ses. Puss och kärlek på er alla där ute!


Woohoo..eller?

Nu på morgonen hade jag mitt andra NK B prov, kurs människan. Vet inte riktigt hur det gick då det som vanligt aldrig är med mycket om det man verkligen kan. Förhoppningsvis klarade jag provet i allafall, det är det viktigaste. Sitter och fördriver min tid på skolan innan jag ska möta upp Emma och Agnes på stan då det är shopping som står på listan. Jag borde börja köpa julklappar men vet inte om jag har orken och energin. En polkagris till alla? Ska bli kul att gå på stan, blir mindre kul då jag kommer hem då jag har tvätt och studier som väntar, wooppidoo eller inte.

Angående imorgon så hade engelska lektionen gärna fått vara inställd då det är enda lektionen jag har då. Blir mycket att göra då jag kommer hem i och med att jag åker till Purnu tidigt på fredag morgon. Tåget till Gällivare går 06.30 från Umeå så pappa skjutsar in mig då ingen buss matchar, sen ska jag byta tåg i Boden och vid 13 tiden ska jag vara framme i Gällivare då Johan möter upp mig. Han bor nämligen utanför så det blir mest praktiskt att han möter upp mig där. Känns nervöst att träffa hans familj men det kommer förhoppningsvis bara gå bra. Jag är ju så himlans blyg i början! Är inte bestämt när vi åker hem till mig men då jag har studier att göra under lovet och flytten börjar närma sig så kan man inte vara borta så länge.

Men men, ska nog ta och börja bege mig ner på stan då det börjar bli tråkigt att sitta vid datorn, är inte så mycket att göra på internet på dagen tycker jag.


Såhär såg Agnes ut sist vi åkte till stan


Studio

Förra veckan slet jag som ett djur med studierna och vad passade inte bättre då att umgås med sin bästa vän på fredagen? Min, Britt-Mari och Beas eftermiddag bestod av sminkning och fotografering på The Studio, en jätterolig upplevelse även om vissa poser inte gick så bra och våran franska fotograf var envis. Då det varit/är Umeå Fashion week så fick vi varsin goodie bag med sminkborstar, läppglans och en ögonskugga. Efteråt skulle Bea möta upp sin pojkvän och jag och Britt-Mari for hem till henne en snabbis och fräschade upp oss innan en helkväll på Allstar. Britt-Mari skämde bort mig med både middag och drinkar, det verkar som att jag är en bra vän? Till förrätt blev det vitlöksbröd då Emma talat väldigt gott om dom och jisses, jag vill gifta mig med dom! Till vamrrätt valde jag entrecote, pommes och chipotle bearnasie, avundsjuk någon? Klockan började närma sig 1 då vi valde att ta bussen hem igen för att ta igen oss efter en heldag och helkväll. Det var mitt första krogbesök sen ungefär novemeber 2008, har alltid varit på den lokala puben här hemma i Sävar istället för stan. För första gången sen jag började skolan kunde jag ligga ända till klockan 11 även om jag gick upp mer än en gång. Det ni! Tack så mycket för en underbar dag och kväll! 

Jag tog bussen ner på stan och där blev jag upphämtad av mamma och Kent, vi for vidare mot Maxi och kollade även på affärerna runtomkring, vi blev även bjudna på fika på NK, tack så mycket. Åter hemma i Sävar satt jag mig ner och pluggade då jag har prov nu på onsdag i NK B, wish me luck! Efter någon timme hemma for jag hem till pappa där jag var bjuden på middag, lillebror lämnade boet medan vi andra tog igen oss framför tvn.

Söndagen spenderades med böckerna och alla häften två omgångar sammanlagt, hade en paus på lite över två timmar då jag åt pizza med mamma, Kent och Emil. En pizza sitter alltid extra fint på en söndag av någon anledning, eller hur?Blah

Jag vet att jag borde ta och skärpa mig men jag orkar ärligt talat inte. Jag hatar att jag blir trött tidigt och inte kan sova från 6-7 på morgonen utan oro. Jag lägger mest kraft på skolan och det känns också fel, men man känner inte att man har tid till så mycket annat. Hur kan folk studera och jobba samtidigt? Vore skönt att kunna trycka på en knapp så att allt kändes bra igen och att man hade orken till att bry sig om alllting man borde bry sig om. Haft en väldigt dålig start på morgonen så jag hoppas det känns bättre snart. När sömnen är som den är kan jag få agressionsutbrott som då förstör hela dagen. Mirabelle väckte mig mer än en gång och det gjorde mig så arg att jag ville stanna hemma men till vilken nytta? Ibland så bor hopplösheten på mina axlar och det känns som om det aldrig kommer bli lättare och bättre, men jag hoppas! Nu på morgonen hade jag slutprov i människan socialt & kulturellt, kändes väl helt okej men ändå inte. Jag borde i alla fall ha klarat kursen och isåfall är jag 100 poäng rikare.

Nästa vecka åker jag upp till hjärtat för första gången, känns väldigt nervöst vill jag lova! Förutom att jag ska åka tåg och byta en gång i Boden så ska jag också träffa hans familj för första gången. Jag är oftast väldigt nervös i början och vet inte riktigt hur jag ska bete mig men det tror jag hans familj förstår. Jag kommer nog inte vara den enda nervösa..hoppas jag. Efter en helg uppe i Purnu ska jag och Johan åka ner till mig då jag har höstlov, förhoppningsvis känns allt lite bättre då. Då har jag sex veckor kvar av den här terminen sen är det jul. I julklapp önskar jag mig en oroslös kropp, att få sova som vanligt igen och att flytten blir något bra för mig. Vet inte om man kan slå in det eller så, men försöka går ju.Jag bär ditt hjärta i mitt hjärta


Expert

Idag har jag och pappa varit på Expert, det ni! Jag kände mig rik för en stund och summan hamnade på 3990 kronor, ganska bra då ordinariepriset låg på 4790 kronor. Som alltid då jag väl har pengar får jag ont i magen när jag köper upp dom även om jag köper något jag behöver. Vad kan det vara i påsen tror ni? Den som gissar rätt får en kram!


I know

Återigen har det gapat tomt i min blogg, kan sammanfatta allting med att Johan blev sjuk och därför åkte han hem först i morse istället för i söndags som det skulle bli. Ska sätta fart här hemma närsom då jag, Britt-Mari, Emma och Lars ska på Killer Queen ikväll! Först blir det middag hemma hos familjen KPP och sen bär det av in till stan. Ska ta tag i bloggen nu under helgen beroende på hur mycket jag pluggar mig less. Nu vet ni i alla fall att jag lever.


Lånat bilden från storasyster


RSS 2.0