Flit

Igår lyste flitens lampa hemma hos mig här på ****stigen. Vart jag bor är en hemlighet som hela Sverige vet och oj vilket fint rim jag fick till där. Var onsdag igår och som vanligt innebar det träff med psykologen och efter det en het träff med tvättstugan. Apropå psykologen har jag bara sju träffar kvar, vem firar med mig efter det? Känner mig klar redan nu men känner samtidigt att om jag slutar tidigare kanske man ramlar dit igen. Så vi har tillsammans bestämt att vi ska gå igenom hur jag kan göra om jag börjar må dåligt igen och hur jag inte borde göra. Förhoppningsvis kommer vi på något bra som ska fungera som stödhjul för mig i framtiden, ibland är stödhjul bra att ha. Senare när jag kom hem gick jag direkt ner i tvättstugan för att få lite rena kläder, medans matlagningen var i full gång passade jag även på att bädda rent sängen som jag rev på morgonsidan. För att ödsla min energi på annat passade jag på att dammsuga då jag började frysa, då slår jag två flugor i en smäll. Får bort alla kattlurkar och får upp värmen! Fick även snilleblixten att spika upp klockan jag fick av pappa i julklapp. Den kanske inte riktigt passar in i mitt kök men samtidigt vad kan passa med såna tapeter i ett kök. Känns skönt att ha en väggklocka och tickandet gör mig rofylld när jag dolar på i köket med diverse saker.

Idag har det stått promenad på schemat med Emma och Agnes, följde även med dom hem ett tag innan jag var tvungen att gå hem och äta innan bussen gick. Min kväll spenderades inne i Umeå med Maria, var tänkt att vi först skulle promenera och sen gå och fika men då vädret blivit som det blivit ställde vi in promenaden. Vi hann med tre olika ställen och på det tredje satte vi oss ner för att sitta kvar. Hade beslutsångest angående vad jag skulle fika men tillslut hamnade det en bit chokladmousse tårta på tallriken.

Har planer för kommande veckan men eftersom jag inte vet hur någonting kommer att gå så vill jag inte prata om det för mycket. Jag tycker inte om att berätta fullt ut vad jag gör ifall det inte blir gjort till 100 %. Så det är bara att vänta och se hur det går för mig. Men självklart kan jag väl klara det? Klart jag kan! Har faktiskt en till plan utöver den här. Jag har ju som sagt börjat promenera minst varannan dag 30 minuter och nu är det även tänkt att jag ska börja träna tillsammans med Maria. Förhoppningsvis hittar vi ett pass jag kan klara av och sen är det bara att komma igång! Varit ett långt strul med träningskläder men nu har jag allting hemma som jag behöver för att börja. Kan avslöja att färgen rosa lyser med sin närvaro.



Tadaa!



Bortskämd katt? Aldrig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0