Slippery

Som det var bestämt fick jag besök av min kompis Patrik igår och fick även med han ut på en härlig promenad. Men härligheten bestod bara av vissa stunder eftersom jag höll på att halka nästan överallt. Redan i början av promenaden gled bena i sär och det kändes som jag vrickat foten, det ska vara jag till att lyckas med sånt. Blev en sväng förbi Ica på vägen hem för att posta ett paket, bar med det under promenaden då det knappt vägde något. Två flugor i en smäll är min melodi helt klart! Kvällen förflöt på med chips, chokladtoppar, pepsi och massa skratt. När klockan började närma sig 1 var jag så trött att jag nästan flög i säng. Men först av allt var jag tvungen att borsta tänderna för att få bort den vedervärdiga smaken efter chipsen.

Idag blev en annorlunda dag och det sägs ju att ombyte förnöjer. Vi barn som inte bor hemma längre blev bjudna på middag med familj hemma hos pappa och vi for dit redan klockan 11.00. Då vi for dit så tidigt kan man ju tro att det är en bit mellan oss och våran pappa men det är ungefär 15 minuters promenad, i alla fall med min fart. Men nu är det ju så att familjen KPP ska flytta till en större lägenhet och då Lars är målare till yrket så börjar han i tid med att ta itu med lägenheten. Kommer att bli så fint så när det är klart för han gör sitt jobb som han ska han. Hemma hos pappa såg vi filmen Pathology efter att vi blivit bjuden på varmkorv och bröd till lunch. Jag blev sugen på att se film via Play då man inte har den lyxen själv och fick då inte välja en tjejfilm för min lillebror. Jag och Emma har sett Pathology tidigare men det började bli ett tag sen så tyckte den passade. Agnes sov mestadels av filmen så alla satt bara och jäste med en näve knäck. Har aldrig ätit så mycket knäck i mitt liv som jag har gjort idag, det är helt sjukt. Till middag blev vi bjuden på en stark kött och korvgryta som satt fint i magen fastän jag inte mådde så vidare bra sen. Har man känslig mage så har man. Kvällen förflöt på med tv tittande och även så kallad skön sång. Jag, Emma och Agnes låg i pappas säng och sjöng massor av visor. Vi har noterat att mörk röst inte är något Agnes tycker om i sångväg, men då vi försökte låta som mössen i Askungen vart hon gladare. Vi såg även på Melodifestivalen, hör och häpna! Gick inte något bra på tv så varför inte, givetvis var det blöjpojken som vann det hela men jag är ju inte förvånad heller. Melodifestivalen är inte vad den varit.

Imorgon är det planerat att jag, Emma och Agnes ska ut och promenera. Försöker som sagt vara stenhård på att promenera varannan dag, även om inte dagarna man planerat stämmer så är det i alla fall varannan. Först ska jag försöka sova ut så gott det går. Imorse kändes det annorlunda i kroppen när jag vaknade och skulle somna om så hade nog sovit bättre än tidigare i veckan i fall man inte hade en tid att passa. Hoppas att det är lika fint väder imorgon som det har varit idag, perfekt fjällen väder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0