Run run run

Tiden bara springer iväg och jag vet inte riktigt vars jag har mig själv just nu, haha. De senaste dagarna har gått ut på att dona hemma, saker hamnar alldeles för lätt på de få ytor som finns och sen stannar sakerna kvar där. Jag blir ganska stressad av att inte ha plockat runt omkring mig men samtidigt har jag varit för stressad för att plocka också, ja, det går ju bara runt runt.
 
Just nu är lägenheten i helt ok skick, ja, förutom att fönstren måste putsas innan jag åker iväg, men det är en annan femma. Har varit några små stressade dagar då jag också behöver få tid att bara sitta ner, det är typ först nu jag sitter ner ordentligt ikväll. Imorgon kommer jag nog också vara lite upp i varv, när jag kommer hem från praktiken möter jag upp lillebror på stan, sedan åker vi upp till mig och då måste jag duscha, göra mig i ordning och så vidare. Som tur är lagade jag kinagrytan ikväll redan för att slippa stå imorgon. Imorgon är det rock kväll på Droskan och jag fick ett ryck och frågade om lillebror skulle dit, tänkte det kunde vara kul nu då han har åldern inne, blir även att Bim följer med så hon kommer också hit innan och äter. Ska bli riktigt trevligt än om jag redan känner mig stressad, hum, anar ni också ett mönster? Haha! Snart så kan jag varva ner litegrann innan det är dags för nya äventyr.
 
Har redovisning på torsdag och efter det är det sommaruppehåll, åker upp till Nattavaara redan på lördagen och sen på måndagen drar sommarjobbet igång, jisses vad nervös jag är, det börjar närma sig nu! Blir att passa på att träffa familjen innan jag åker upp, ska se till att sova över i Sävar något så att man får några flera timmar tillsammans. Nej, nu ska jag slänga upp benen i soffan innan det är dags att hämta upp tvätten och sen sova, imorgon bitti ringer klockan 06.15 och det bär av 07.20.
 

Borde uppdatera med en ny bild imorgon på oss två, är lite skillnad nu

Kommentarer
Postat av: Anonym

du är så snygg i röda läppar!

Svar: Tack hjärtat! Vad tyckte du om mina röda glitterläppar då? :)
Erica KP

2015-05-29 @ 07:29:15
URL: http://jennyhellstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0