I work hard for the money

Jisses alltså, tiden och orken har verkligen inte funnits till. Mina dagar består av att pendla. jobba, äta, ta det lugnt och sova ungefär. 
 
Sedan sist har det hänt en del dock, min storasyster fyllde 30 år i lördags, det firades med fika i fredags kväll och förfest och utgång i lördags. Blev en riktigt trevlig födelsedagshelg än fast Johan inte kunde komma ner. Oj vilken tung vecka det var, ville så gärna att han kunde komma så att jag började se honom överallt. Såg honom bakom varje dörr, runt varje hörn, ja, you name it. Det är som sagt alltid jobbigt att vara ifrån varandra men ibland håller jag ärligt talat på att tappa allting. 
 
Utöver firande och saknad så har jag haft min första körlektion på länge och den gick bra. Behövde lära känna bilen igen och ska tänka på lite små detaljer, min lärare tycker att det går fort för mig i körningen, det var riktigt roligt att höra. Vet inte hur allting kommer att fortgå, det beror lite på om jag kan ordna luckor eller inte, att jobba heltid och pendla nästan fyra mil tur och retur på en dag sätter många käppar i hjulen. Men ja, jag får ta allting som det kommer helt enkelt, det lönar sig inte att oroa sig eller att stressa fram något. Förutom att jag ska försöka orka övningsköra mer på kvällarna så måste jag även ta tag i teorin igen så att den verkligen sitter i fall det skulle ordna sig med passande luckor. 
 
Är så skönt med fredag imorgon, efter jobbet ska jag möta upp Bim och äta kinamat sen vet jag inte vad som händer. Blir nog ganska lugnt i alla fall, har haft en tung vecka på jobbet. Många stimmiga barn och dålig sömn är en dålig kombination, haha. På lördag är det planerat att vi ska på bio, jag, mamma, Emma, Eve och Bim. Vi ska se Bridget Jones's Baby, ska bli spännande, har bara hört gott om den. Nu ska då jag passa på att slänga upp benen i soffan innan det är dags att hämta upp tvätten. Är inte så länge kvar tills jag ska ta mig i säng heller för den delen. Är riktigt imponerad över hur bra det har gått för mig att lägga mig den tiden jag gör, är ju van att vara uppe längre och har alltid haft svårt för att gå och lägga mig före midnatt men just nu fungerar det bra. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0