Att vakna kokande av ilska

Fy vad arg jag var igår morse, jisses. Min sömn briljerade dock, sov praktiskt taget hela natten förutom att jag vaknade 25 minuter innan klockan skulle ringa. Det som gjorde mig arg var min dröm, jag drömde nämligen att jag var med Johan. Han hämtade upp mig utanför jobbet och vi gjorde olika roliga saker tillsammans, till exempel hittade griskultingar och klappade dem, efter alla roligheter sov vi tillsammans och jag sov hela natten utan att vakna. När jag vaknade bredvid Johan var jag så glad över detta och riktigt sprudlade av glädje. Direkt efter vaknade jag och insåg att det bara var en dröm. Från sprudlande glädje till kokande ilska, fy vad det var synd om mig. 
 
Dagen flöt dock på utan problem och utan ilska. Fredagar är min snurriga dag på klasschemat, hoppar in och ut ur alla tre klassrum men ja, än så länge fungerar det ju än om jag hellre hade haft ett fast hemklassrum. Framme på Torpet tog jag tag i det jag påbörjade igår, nämligen att testa en app. Idag ville skrivaren ha kontakt med nätet och jag fick ut målarbilden som jag försökte få ut igår. Blev tipsad av en kompis från universitetet om färläggningsappen Quiver. Först skriver en ut en målarbild från deras hemsida, en färglägger denna och använder sedan kameran via appen Quiver på paddan och målarbilden kommer till liv! Flera barn satt och målade igår så jag passade på att göra det också tillsammans med dem. Därefter smög jag iväg och testade appen, jisses vad häftig! Tanken är att jag ska instruera denna för barnen på fritids, får se hur jag ska lägga upp det dock, vi har två paddor och ja, cirkus 75 barn. Det kommer dock inte bli några problem. Efter jobbet mötte jag upp Bim inne i stan då vi skulle äta middag tillsammans, självklart blev det på Eurasia där vi åt buffé. Trivs alltid där men igår var det annan personal och ja, en märkte av dem mycket mer än vanligt, inte så att jag kände mig förföljd men ja. Efter middagen åkte vi hem till mig och umgicks, vi såg även filmen Hopp. Ja, jag kommer nog aldrig sluta att älska animerade filmer. 
 
Fick sova helt okej även i natt, vaknat två gånger nu på morgonen men fick somna om båda gångerna utan att vakna med ångest vilket oftast brukar hända. Känns riktigt skönt att en har fått sova. Första rundan fick jag sova sex och en halv timmar vilket är wow! Ska alldeles strax äta lunch och efter det ska jag hoppa in i duschen för att sedan göra mig i ordning för middags- och bio kvällen. Ska bli en riktigt trevlig kväll och ja, helg för den delen också. 
 
 
En fin höstmorgon vid sjukhuset

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0