Dagens äventyr

Idag var jag och Emma med farmor på stan, som vanligt regnar det när vi ska gå på stan. Men dagen började redan tidigare än det. Precis innan jag ska gå ut till bussen kommer Emma springandes hem till mig för att berätta att vi får skjuts in. Givetvis då man har planer med någon så låg halebops nät nere, därav hennes maraton hem till mig. Gick varken att ringa in eller ut, men då vi varit en stund i stan så kom det tillbaka. Hallelujah!

Efter några varv på Lindex hittade jag och Emma en klänning var som vi ska få i julklapp av farmor, tack söta! Har även hittat en julklapp åt farmor då hon var så snäll och pekade ut precis vad hon ville ha. Det är mer än perfekt då folk gör det, julklappen låg även inom min budgetram. Nu är det bara två julklappar till att fixa sen är jag klar med alla elva stycken som det blev i år. Brukar ligga runt 13 men ibland försvinner människor ur ens liv och det blir färre klappantal. Det är väl bättre för börsen, men man skulle nog ge mer för att kunna köpa dom klappar som ramlar bort. Har även köpt en julklapp åt mig själv, en grön grytlapp i silikon som ser ut som en mus. Bilder kommer! Har även börjat lära mig att jag kan unna mig något och inte gå runt att vara rädd att jag inte har råd med mat och så vidare. Den här månaden har jag köpt mitt första klädesplagg sen i våras, det känns sjukt bra! Invigde det redan samma vecka då jag bar det på pub vistelsen förr förra helgen.

Nog om det, tillbaka till stan! Vi mötte upp Britt-Mari efter dejten med farmor och gick runt ännu en stund. Jag köpte en hudlotion på apoteket med doft av äpple och vanilj, underbart! Vi var även förbi en sväng på kusin Elins nya lokal där även mamma jobbade idag. Är en rejält stor skillnad på lokal vill jag lova. Efter det gick vi till Café Station och inväntade Lars som också var sugen på fika. På våran meny blev det två chokladmousse tårtbitar, en morotskaka och en äppelkaka. CS är verkligen mitt favorit fik inne i stan, det är mysigt och det är bra priser. Är väldigt livat där vilken tid på dagen som helst men det är helt underbart ändå. Mina tre favoriter är; Macka med skagenröra, Jordgubbscheesecake och Chokladmousse tårta.

Efter det goda och avslappnande fikat började vi åka hemåt, på hemvägen stannade vi till på Ica. Ställde till med en liten scen då jag inte nådde kycklingfilén, men Icas frysdiskar är idiotiska! Så en arbetare fick lov att hjälpa mig för att nå, var längst in och praktiskt taget på botten. Efter det ställde jag till med en liten scen till och drog surt ut två kundvagnar ur affären. Ska det vara så jävla svårt att ställa undan sin vagn då det är precis där man går ut?! Bah! Men men, kvällen avslutades med lövbiff och Ugly Betty, helt i sin ordning.

Puss & Kram chokladbanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0