Bara jävlig...

Idag blev det ingen praktik, fick dock veta det först runt halv tio på morgonen, lite surt då man börjar klockan tio. Hade jag haft ljud på telefonen hade jag fått veta det liite tidigare men hade blivit lite sur ändå. Vaknade före åtta i morse och ville verkligen inte, då när man sitter där färdigklädd och nästan ätit färdigt då får man veta att man är ledig. Ba boom baby! Jag gick tillslut i säng igen för att vila/sova två timmar då jag och Britt-Mari hade planer på en liten stadstur idag igen. Idag har vi sprungit på Rusta, Jysk, H&M, Obs, Barnens hus, Boom, och DjurMagazinet. När vi stod och tittade på fåglarna kom en glad okänd kvinna in och började prata med om oss fåglarna, kanariefåglar kom vi fram till att det var. Kändes som att man hade känt människan hela sitt liv, är så trevligt när det blir så. Man ska möta världen med ett leende! Det gjorde även jag ikväll då jag skickade in en bild på mitt leende till Svenska Hjältar 2009. Man fick tillbaka ett sms där det stod:

"Ditt leende har tagits emot och du har visat ditt engagemang och ditt stöd för årets Svenska Hjältar! Fortsätt sprida godhet så blir du också en SVENSK HJÄLTE!"

Från det ena till det andra, hör och häpna. Jag köpte en mössa idag! Tror det är några i min närhet som förstår hur stort det är då jag verkligen alltid klagar på hur dåligt jag passar i mössa. Min kommentar om mössan löd såhär: Jag brukar alltid se förjävlig ut i mössa,i den här ser jag bara jävlig ut. Den köper jag!

Så nu kan kylan komma när jag bara kommer se jävlig ut i min nya sköna mössa!




Mönster stickad med fleece och lurv inuti. Hur mycket än större bloggar tjatar om att det ska vara äkta päls så skiter jag ärligt talat i det. Den enda riktiga pälsen jag vill ha är på ett djur i min famn och hör sen!


Kommentarer
Postat av: Sandra

haha juste :P Då var det shopping för hela slanten :)

2009-12-15 @ 23:07:15
URL: http://lillsazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0