Min helg

I fredags bjöd jag som sagt över storasyster Emma och hennes Lars på middag. Maten blev faktiskt bra och fastän vi var proppmätta alla tre så gick även all glass ner. Efter allt ätande och skrattande begav sig Lars till stan medans Emma stannade kvar hos mig, blev en riktig filmkväll. Först såg vi Snygg, sexig, singel, sen började vi se på Eurotrip. Men då femman försvann så fick vi byta film, hade tidigare skrattat åt en films namn; Citronträd och motorcykel, fattade ingenting. Både jag och Emma fastnade dock i den filmen, den var jättespännande och i slutet visste man inte om man vågade titta eller inte.

Igår kom min kompis Martin över för en film. Först skulle han komma klockan 20, sen 21 men slutade med att han kom 22. Det kommer han få höra några gånger, kanske lika ofta som om den gången han slängde en hamburgare i min cola på Max. Fast igår hade han faktiskt köpt med sig en cola, så ska kanske sluta straffa han för det, bara kanske! Innan han kom började jag se på Stardust, jag som redan var trött efter dagen på Maxi somnade givetvis i soffan och fick halvt en hjärtattack då Martin ringde. Efter alla om och men vaknade jag lite till liv i alla fall och vi fick oss många goda skratt.

Idag sov jag tills jag vaknade och fy så skönt det var. Trodde att klockan var närmare 15 när jag vaknade men den var bara runt 13. Satt mig i soffan en stund och gjorde sen i ordning ugnsmackor innan reprisen på Dance your ass off började. Efter programmet började jag bråka med min julgran, som jag dessvärre även blivit lurad med. I annonsen stod det att man fick med en ordentlig julgransfot, var även en sådan på bilden. Men när jag öppnar kartongen är det stora, feta och rejält fula plastfötter! Inte nog med det, fick bråka med grenarna i 30 minuter innan granen såg någorlunda okej ut. Fick små rivmärken som började svida och svullna, väldigt roligt. Efter allt stånkande så tog jag mig iväg på affärn för att handla lite, resten av kvällen har jag tillbringat framför Coyote Ugly.

Händelserik helg och imorgon blir det en händelsrik måndag...

Puss & Kram chokladbanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0