Bökande

Är ganska nöjd med min dag idag faktiskt, har inte så mycket energi nu då jag går och småblöder hela tiden. Fortsätter det att hålla i sig får jag lov att ringa min läkare på kvinnokliniken för att småblöda en vecka med ett uppehåll och sen börja blöda igen är inte så roligt. Det allra första jag gjorde idag var att boka om min hudläkartid så fick en tid där den 21 maj istället för den 8e då jag är borta, känns bra att det inte blev så mycket längre bort som tiden hamnade.Har även fått två mail idag där jag fick veta att både Djungelboken och Den lilla sjöjungfrun nu finns att boka, ni kan ju gissa vad jag har bokat? Jag älskar Disney klassikerna och vill väldigt gärna ha så många som möjligt men för mig är det viktigast att ha dom jag vuxit upp med. Dom här två klassikerna är dom sista på den listan innan samlingen är komplett, underbart!
 
Lyckades efter många om och men klä på mig och gå ut på en promenad, hade först inte tänkt göra det då vädret inte har sett allt för charmerande ut men direkt när solen sprack fram såg jag det som ett tecken på att jag skulle ut och gå. Sagt och gjort jag tog min promenad och när jag kom hem så hoppade jag in i duschen för att efter det bädda rent i sängen. Apropå det så bytte jag i kattlådorna innan jag klädde på mig tidigare idag, min kära katt behöver ju som sagt två lådor, en för kiss och en för bajs, jisses. När jag hade bäddat rent i sängen så tog jag tag i att göra 30 squats, gjorde även det hemma hos Britt-Mari igår. Jag borde göra ett träningsschema så att jag gör mina hemmaövningar minst en gång i veckan, ska ta tag i det snarast! Har också varit duktig och tagit itu med toalett och handfatsmonstrena. Blev att jag bråkade lite extra med mitt avlopp och det var ju inte så konstigt att det verkade täppt då en hel tops hade lyckats leta sig ner. Hade planer på att dammsuga ikväll också men när jag bökade på med avloppet så höll jag på att svimma mer än en gång på grund av min spända nacke. Varken ryggen eller nacken klarar av allt för mycket och det är ett problem jag hade redan innan min övervikt är så extrem som idag. Kanske ska lyssna på Johans det kommer en ny dag när det gäller dammsugandet.
 
Imorgon är det dags för att lämna in mina papper på ungdomstorget så jag måste först besöka banken, jag hoppas verkligen att det inte är lika mycket folk där imorgon som sist. När jag har ordnat allt med mina papper bär det av tillbaka hem. Jag och Britt-Mari ska även ta oss ut imorgon, stavgång för mig och intervall för henne. Har även tvätttid så får se vilken tid det blir att vi tar oss ut. Blir inte att inviga mina nya skor imorgon då jag vill gå med dom mer inomhus för att känna efter. Ångrar lite att jag inte testade två storlekar då jag såg idag att jag har fått storlek 39. Däremot så tror jag inte att jag kan ha 38 i det här fallet då dessa skor oftast är lite mindre i storleken, annars har jag mestadels 38 om det inte är allt för trånga skor det vill säga. Jag får helt enkelt känna efter mer och blir jag alltför osäker går det ju alltid att fara tillbaka till Löplabbet och testa en 38. Förutom motion imorgon så står det ju även på schemat att jag ska börja äta mat på heltid igen. Som ni vet så blev det ju inte prick en vecka med nutrilett på grund av olika orsaker som sällskap och så vidare så jag har ju kört all in nu med dom sista påsarna. Har två påsar kvar att dricka och sen är jag klar, eller ja, har en påse extra då jag inte drack alla fem i måndags, fy fy. Den får sparas till nödfall, till exempel då jag varit hos tandläkaren och munnen är bedövad, haha. Ska försöka vara duktig att dokumentera min mat nu då jag drar igång med LCHF igen, ska ju dock inte köra lika strikt som tidigare, viktigast för mig är att jag drar ner på tillbehöret så som ris, pasta och potatis. Lite mjöl hit och dit kan jag ärligt talat leva med. Har även beställt hem en förpackning sjögräsnudlar, det är 2 g kolhydrater i dom men även mycket mineraler. Tänkte det kunde vara roligt att testa till min och Johans köttfärssås då jag inte tycker att blomkålsris kommer att passa. Ska bli intressant att smaka även fast priset inte är det bästa för mig men sen så gör jag ju inte köttfärssås så jätteofta heller så nog kan man unna sig det.
Kämpar ni med mig?
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh, jag blir verkligen glad att höra att du kämpar på med dieter och promenader!! Jag är absolut med och kämpar med dig. Jag ska också börja med en lätt LCHF i dagarna. Vi får peppa varann och hoppas några andra hänger på också :)

Svar: :DHärligt, ja det får vi verkligen göra! Jag vill ju som sagt försöka så gott jag kan själv innan jag tänker på en GBP operation då det är en vanlig utgång för dom med min övervikt och PCOS pga svårigheterna :(
Erica KP

2013-04-18 @ 15:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0