För sent

Egentligen borde jag sova nu, som vanligt. Idag har jag dock märkt av små blödningar och just nu har jag väldigt ont i magen. Förhoppningsvis är det bara min mage som känner sig IBSig och det är inte en större blödning som är på gång. Som sagt, jag skriver om det mesta så ni är nog vana att läsa lite om både det ena och det andra här i ordväg. Fastän jag har ont i magen så spred sig nyss en liten regnbåge i magen. Var in på banken bara för att, bad till aftonstjärnan om ett belopp jag skulle få ro av och min bön fick gensvar. Har fått hjälp med spiralens kostnad och det gör mig så glad att jag vill gråta och skutta runt. Nu behöver jag inte få magont direkt jag behöver gå till affären för att köpa hem något som verkligen behövs. Usch så blödig jag är, jävla hormoner! Eller hur var det nu? Jag är väldigt blödig som människa annars också men den här veckan slår nog allt. Samtidigt så tror jag att det är väldigt bra att vara blödig, på det sättet stänger man inte in några tårar. Det sägs ju även att många kvinnor dör på grund av ett olyckligt hjärta så jag säger såhär; tjejer, låt era tårar flöda! Jag gråter till allt som är lyckligt och sorligt. Tecknat som otecknat, artiklar av alla dess slag och så vidare. Jag är som min storasyster en tänkare, det är vi nog inte ensamma om i min familj heller så men problemet med att vara en tänkare är ju helt enkelt att man tänker för mycket. Mycket av mina känslor kommer nog ifrån att jag ofta tänker mig in i situationen även om jag inte har varit med om det själv. Ibland kan det bli lite jobbigt och jag kan undra hur jag ska klara av dessa situationer själv fall jag skulle råka ut för det. Lyckliga situationer ska man bara tacka och ta emot massor av men olyckliga kan dra åt pärskvittje ärligt talat.
 
Nej, nu ska jag försöka sova. Jag behövde bara skriva av mig lite om mina känslor och tankar. Imorgon är en ny dag och jag ser fram emot den ännu mer då stenen lossnade från mitt hjärta och på det viset drog med sig det gnagande monstret som åt upp min mage inifrån. God natt ni som ska sova och till er som redan sover, jag hoppas att ni sover gott och vaknar upp lika glad som jag kommer att göra.
 
 
Bjuder på en gammal goding för att visa hur glad jag är just nu

Kommentarer
Postat av: Lisa

Man förlorar inget på att vara öppen och skriva saker som de är. Jag vill då hellre höra sanningen än något som bara är påhittat för att det ska se bra ut utifrån :)

Svar: Samma här :) Jag ser det såhär; tycker folk inte om det dom ser, titta bort och om dom inte gör det; synd för dom ;P
Erica KP

2013-04-05 @ 21:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0