Surt

Surt sa räven om rönnbären
 
Mår lite bättre psykiskt idag, pratade med Johan i telefon igår kväll och natt sen så pratade vi även en stund nu på dagen. Det är underbart hur mycket det kan göra bara att få höra hans röst. Det märks så fort att han är min källa full av liv då jag kan börja prata på som den lilla papegojan jag är även om jag inte är pigg. Allt och ingenting ska hinnas sägas då vi pratar med varandra. Det går inte en dag utan att jag tänker på hur glad jag är att du finns i mitt liv.
 
Psyket är som sagt bättre idag men efter min tur på affären så mår jag inte lika bra ändå. Får ont i magen av att handla just nu men samtidigt så måste jag ju ha något hemma i kylskåpet. Har skickat in en ansökan om att få hjälp med att betala hormonspiralen då den kostar 1062 kronor. Sen igår är jag alltså den summan fattigare vilket betyder att jag har runt 1000 kronor på mitt konto nu att leva för resten av månaden, det håller inte i längden. Samtidigt som jag borde få hjälp är jag osäker på om jag kommer att få det. Hormonspiral, ppiller och så vidare är ju i grund och botten preventivmedel men för mig är det jätteviktigt att ha som medicin. Fick jag välja själv skulle jag helst vara utan vare sig det är spiral eller piller men det valet kan jag inte göra. Fick även ett intyg från läkaren att det är på grund av medicinska skäl som jag har satt in spiralen, hon skrev även ner att jag har PCOS. Ja, jag vet jag brukar bara skriva PCO men det är ju faktiskt den senare versionen PCOS jag har så måste börja lära mig att skriva det. Pratar jag om det med folk så säger jag PCO dock då det är lättare, det går alltid att förklara skillnaden på dom båda. Det är såna här stunder som jag förbannar dom sjukdomar och problem jag har, men hey ingenting blir ju bättre för att jag blir negativ.
 
Vad händer mer idag? Ja, Britt-Mari ska komma ut lite senare och vi ska motionera tillsammans. Vet inte riktigt vilken tid det blir, kan bli under tvätttiden eller före, det spelar inte så stor roll. Tyvärr har jag ont i mina knän så jag vet faktiskt inte hur bra det här med att varva promenad och jogging är för mig. Ska ta det lite lugnare och vara uppmärksam på vad min kropp säger för det hjälper ju inte att jag blir sämre. Brukar säga; Det är onödigt att bryta benet eller liknande då man bor högst uppe på backen som jag gör. Brukar tänka på det ibland om man halkar eller så, snacka om att jag skulle bli låst om jag skadade mig ordentligt, tycker backen är dryg redan nu dom gånger då man bär tungt och så vidare. Har bara ramlat i backen en gång faktiskt och det var då när Bullen drog omkull mig på det glashala underlaget. Se upp i backen!
 
Tog en bild idag på vårens första tecken, eller ja, vem har missat all hundskit och alla fimpar? Varför är det så jobbigt att ta ansvar? Till exempel när det gäller rökning, ok om rökare vill ha svarta lungor det är upp till dom. Men snälla jag vill varken ha fimpar på min balkong eller vid min port. Jag som inte är rökare har till och med en askopp, tycker att mina kära grannar kan skaffa det också istället för att använda min balkong eller marken överhuvudtaget. Det är så tråkigt när det är massa skräp på marken, men tyvärr så är det många som gör saker svårare än vad det är och därför skiter dom i att bry sig. På bilden syns även portionsnus, även snus har jag börjat få på min balkong. Svälj skiten istället för att dela med er säger jag! Eller ja, jag kan ju förstå att det inte är gott men hur jobbigt ska det vara att bry sig litegrann om andra också? Tillbaka till mitt vårtecken, vid Ica på Marihem så har det börjat bli grönt och en blomknopp har kommit upp, höll koll där i våras också. Vad gör en gladare än färgglada knoppar och fågelkvitter?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0