50

Själv blev jag nyligt 25, halvvägs till 50 tjatas det om då. I måndags fyllde fina Kajsa 50 år och det skulle självklart firas. Pappa och Kajsa har varit i lag i några år nu och än om jag vet att det inte har varit så i en evighet så känns det så ibland. Det känns så roligt att Kajsa finns i våra liv då det berikar oss alla så mycket, ja, nu talar jag för alla då jag känner att det verkligen är så.
 
Måndagen började med att jag mötte upp Britt-Mari nere på stan då hon hade planer på att skicka blommor med mig hem till födelsedagsbarnet, även jag köpte med mig en bukett och vas från mig och Johan. När vi var klara gick vi till salongen och mötte upp mamma då hon och jag skulle åka hem med samma buss. Framme i Sävar så for jag och mamma på affären och blomman en snabbis då även mamma skulle köpa med sig en bukett från henne och Emil. Efter att ha fastnat på blomman en stund tog vi oss hem till pappa och Kajsa för att fira! Kajsa hade gjort två stora smörgåstårtor och hör och häpna, jag åt en hel bit! Jag valde att smaka av tårtan med räk/kräft och äggblandning då skinka inte är riktigt min grej, äter den helst varm i så fall, Förutom smörgåstårtorna fanns det även två vanliga tårtor och flera små kakor och bullar. Mamma gick hem för att göra middag och jag fastnade en stund då två av Kajsas vänner från Vilhelmina kom och överraskade, det hade hon inte väntat sig, ja inte vi andra för den delen heller så det var jätteroligt. Gick hem till mamma där jag blev bjuden på spagetti och köttfärssås och med mig tillbaka följde Emil också med för att fira, även mamma kom ut lite senare. Innan jag gick iväg hem till mamma så hade Agnes precis satt sig för att fika och hon tyckte inte att jag skulle gå men det gick bra eftersom jag lovade att komma tillbaka. När jag kom tillbaka så blev det lite pussel bygge med Agnes än om hon alltid rev pusslet för mig, liksom, vad är meningen med pussel om det inte är bitar överallt? Under dagen som gick hann farmor och Kjell komma förbi en stund, senare dök faster Kia och hennes man Leif upp och så även familjen KPP. En stund innan jag for dök Kajsas två vänner upp, kommer tyvärr inte ihåg namnen just nu, sen när jag var tillbaka så kom även farbror Johan ut med sin sambo Sanna och Sandra och Simon följde med, två av tre syskon, inte illa pinkat.
 
Jag blev kvar sist och hamnade halvsovandes i fåtöljen framför Idol och sen något annat, så mycket hängde jag med. Tillslut drog jag mig ut till bussen och tog mig hem till berget. Tack så jättemycket för ett trevligt kalas, hoppas du blev nöjd med din dag Kajsa, mycket kärlek!
 
 

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Så fint skrivet. Älskar er alla. 50 år är gammalt nanting men jag känner mig som 20 ;)

Svar: Det är rätta takter det, ålder är bara en siffra ;) <3
Erica KP

2013-08-21 @ 20:21:18
Postat av: Lisa

Åh, så goda de där smörgåstårtorna ser ut. Inte mycket som kan vara godare än det en dag i augusti <3

Svar: Själv har jag aldrig varit så tokig i smörgåstårta men försöker lära mig ;)
Erica KP

2013-08-23 @ 22:06:39
Postat av: Lisa

Man kan lära sig att tycka om det. Det gjorde jag men är fortfarande lite kräsen med vad det får innehålla. Så jag förstår dig fullt om du inte gillar det :)

Svar: Kommer nog alltid vara lite kräsen på innehållet ;)
Erica KP

2013-08-26 @ 20:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0