Fly

Idag blev det en kycklingcurrymacka till lunch, den satt fint i magen och jag började inte bli hungrig förens ungefär fyra timmar senare, perfekt. Först tänkte jag att man kanske borde äta två men till lunch räckte det faktiskt med en då jag inte hade så storslagna planer. När jag hade ätit och gjort mig färdig så åkte jag ner en sväng på stan för att boka en klipptid för luggen nu innan skolan börjar då den har hunnit bli lite väl lång. Borde egentligen klippa resten av håret också men känner inte för att betala en stor summa för att toppa håret. Samtidigt så har jag också funderat på att bli korthårig igen då mitt hår verkar växa relativt for än så länge. Fast vem säger att det blir så om jag klipper av mig håret? Jisses, att det ska vara så svårt att bestämma sig. Än om jag är less på mitt långa tunna hår så älskar jag när det är lockigt. Har nog en slags hatkärlek till mitt hår, hade det varit lite tjockare hade det varit perfekt men se dom generna fick jag inte.
 
Förutom att jag gick till Attityd och bokade en tid till imorgon så köpte jag ett nytt linne på H&M. Har länge behövt ett linne i en längre modell så passade på att slå till då det fanns ett i en fin knallig turkos, sen att det inte kostade så mycket gjorde allting bättre. Fortsatte vidare till Akademi bokhandeln där jag hade sett fina skrivböcker, fanns dom kvar idag? Ja, men bara med rutigt papper, åh! Ska gå en extra sväng imorgon och kolla på skolsaker då jag tappade humöret helt, haha. Fortsatte in på Kappahl där jag hade sett en fin stickad tröja med vingar som tryck. Det är perfekt att hitta lite varmare kläder som även är fina än om storlekarna är det dummaste jag varit med om. Tröjan finns i S/M och L/XL, den minsta sitter jättebra på kroppen men jättedåligt på armarna, kändes inte så lockande med en söm som skar in i armen. Fick lov att ta den större storleken för att det skulle funka med mina kokerske armar som jag fått höra att jag har. Med hjälp av en rabatt lapp fick jag ner priset och jag är riktigt nöjd. Tror jag har en varmare tröja om man inte räknar med mina koftor och det är inte så roligt att ha koftor allt jämt direkt det börjar bli kallt. Dagen till ära hade jag även på mina nya jeansleggings och dom passade jättefint till tröjan så det är ju inte dumt. Egentligen vill jag inte skriva om mina inköp för det låter som att det enda jag gör är att shoppa, men så är ju inte fallet egentligen. Kläder på underkroppen måste jag ju uppdatera på grund av min härliga form på låren som sagt och ibland tar man sig råd med plagg man har behövt men inte köpt. Speciellt när mina plagg av någon anledning alltid ska få massa små hål, det är jättetråkigt då vissa av mina favoritplagg ser ut som ett minimalt minfält. Så, varför förklarar jag mina inköp? Ja, man kan tro att jag shoppar mycket ibland så som jag pratar men det gör jag ju inte, men jag vill. Sen så får jag ofta dåligt samvete när jag köper kläder, tycker oftast att det är för dyrt. Samtidigt så måste man ju ha kläder så jag borde kanske lära mig att inte må dåligt varje gång. Det vore ju en sak om jag bara köpte party kläder hela tiden då hade jag nog stämplat mig själv i pannan som ett pucko, haha.
 
Väl hemma så tog jag det ganska lugnt innan det var dags att värma upp lite middag, efter det hände inte så mycket, lyckades somna i soffan och vaknade lite i panik då jag trodde jag missat min tvätt tid. Det hade jag inte gjort så jag förpassade mig ner till tvättstugan. Mycket mer än så har jag inte gjort förutom att jag pratade med Emma i telefon ett tag då vilket var trevligt. Nej, om man skulle få in tvätten i garderoben kanske. Ibland är jag så seg att jag plockar upp den nya tvätten samma dag som jag ska tvätta. Lite dumt då man inte har någon plats för smutstvätten då, haha.
 

Här ser ni även hur mina jeansleggings ser ut, då längden är 80 cm så blir dom lite pösiga längst ner men vad gör man? Ignorera högen på stolen, någon före mig har varit lat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0