Det är inte

Det är inte lätt när det är svårt sägs det och visst stämmer det? Har haft fullt upp dom senaste dagarna men ändå inte. Lördag morgon närmar sig med storm steg och tankarna börjar snurra runt gällande om jag har hunnit allting. Kommer jag ihåg att göra allting? Kommer jag ihåg att ta med allt? Ska i alla fall få in lite av veckans början och se om jag kommer ihåg allting jag har gjort.
 
När jag kom hem i söndagskväll tog jag i alla fall itu med golven här hemma, det blev både dammsugit och skurat så då fick jag äntligen det gjort. Visst är det ganska roligt hur mycket man märker att det är städat fastän det inte var så skitigt innan? Resterande av kvällen tog jag det bara lugnt, blev lite jobbigt där ett tag innan sängdags men det lugnade ner sig och jag kunde få sova litegrann.
 
I måndags klev jag upp i relativt god tid bara för att kunna göra strips till lunch, till det så blev det grillad kyckling. Efter det bar det av ner på stan för lite ärenden innan jag skulle till salongen och fixa naglarna. Vet inte om någon minns hur det började regna i måndags? Det var gigantiska droppar och det var spön i backen, där gick jag utan tak över huvudet och skulle ta mig till salongen. Min ljusgula tröja blev svartprickig på grund av det hårda regnandet, smutsen på backen studsade helt enkelt upp. Blev även väldigt blöt och såg väl mer ut som jag hade försökt ställa upp i en wet t-shirt tävling eller något. Mådde bättre sen när vi började att fixa mina naglar, har för första gången fått handmålade blommor och jag är så jävla nöjd. Skulle egentligen göra det i fjol sommar men då blev det ju bestämt ganska snabbt att jag skulle upp och jobba. I år blev det bestämt ganska tidigt att jag skulle upp så nu tog jag tag i saken och bad om blommor. Efter det bar det av in på apoteket för att inhandla lite av sånt som jag behöver med mig upp men inte orkar fara och leta på apoteket där. Det är lättare att ha med sig allting än att behöva åka förbi efter jobbet eller dylikt. Väl hemma igen möttes jag av mamma i lägenheten och vi tog det lugnt en stund innan vi åkte vidare ner mot stan för att äta middag på Max. Ja, nu blev det att vi åt ute eftersom vi skulle på en handledarutbildning så att jag får övningsköra och så att mamma får vara min handledare. Känner inte riktigt att kursen gav så mycket förutom att vi som var där hade väldigt roligt. Det blev mycket skratt och prat. Kan verkligen rekommendera Stefan på Forsbergs trafikskola om man ska börja övningsköra eller dylikt. Efter kursen som givetvis drog över tiden åkte jag hem till Britt-Mari. Fick hoppa in i Biggest Loser efter en halvtimme ungefär, skönt att man inte missade mer. Var hemma ett tag före midnatt och ja, natten fortsatte i lugnets tecken.
 
I tisdags tog jag äntligen tag i att putsa mina fönster och byta gardiner. Av någon anledning skjuter man alltid upp sådant fastän man är så nöjd efteråt. Även om jag är nöjd så var jag däremot väldigt förbannad och less den dagen. I vardagsrummet har jag en väldigt lång gardinstång, det gör att jag måste upp och ner på en stol, fram och tillbaka över rummet för att ens lyckas. Tror ni det jävlades något? Fick hoppa upp och ner och gå fram och tillbaka flera gånger. Skulle inte en hake lossna och falla i golvet så skulle gardinen börja åka av och fastna i stången. Jisses vad sur jag var! Efter många om och men blev jag klar och oj vilken skillnad! Blir alltid så ljust och härligt i vardagsrummet när jag byter till ljusare tiders gardiner. Gick vidare mot sovrummet för att i alla fall försöka ta mina fönster där inne. Förstår fortfarande inte varför dom har satt in dessa helvetes fönster. Det är varken praktiskt eller snyggt enligt mig. Ännu roligare är det att man ska dela på kalaset också. Först fick jag bända loss fönsterspärren med en hammare och det gick ju bra så tillslut var ena fönstret färdigt. Det andra fönstret var inte lika lätt och roligt däremot. Först fick jag lossa hakarna och fälla ner fönstret och efter det även dela på det. För att nå upp och putsa fick jag lyfta upp det tunga fönstret samtidigt som jag skulle ta mig upp på en stol. Hade jag lyckats sjabbla litegrann hade jag kunnat ramla och slå mig riktigt fint men envis som man är så vill man försöka klara allting själv. Efter många om och men blev jag klar där inne också och under tiden kom Britt-Mari förbi. Blev att jag tog en dusch innan vi begav oss ut på stan och gjorde den osäker. Eller ja, osäker och osäker. Vi ordnade så att vi fick äta och sen handlade litegrann innan det blev att invänta Biggest Loser finalen. Jisses vad dom har kämpat! Även om Simon var en värdig vinnare så hejade jag faktiskt på Emma och det var bara ett halvt kilo som stod emellan henne och första plats. Hela Biggest Loser gänget har i alla fall varit jätteduktiga och kämpat på super!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0