Just

 Just i denna skrivande stund så håller jag och Britt-Mari på och fixar oss. Ja, jag har sminkat mig men måste bestämma vad jag ska ha på mig. I och för sig är inte kläderna ett problem det är vad jag ska ha på fötterna som är det så därför vet jag inte riktigt vilka plagg jag ska välja heller. Vilket I lands problem eller hur? Dock är det viktigt för mig att kunna känna mig snygg men praktisk, alltså inga höga klackar här men det vet ju alla som känner mig ändå. Vi ser väl vad det blir, måste ju ha något på mig för jag tror inte det är så uppskattat om jag åker ner på stan utan kläder, haha.
 
Men i alla fall, lite senare när vi är klar bär det av ner mot stan där vi ska möta upp Sara för att äta middag tillsammans. Vars det hamnar och vad vi äter vet vi inte riktigt än men det ser vi väl då. Tidigare idag var det molnigt och lite kallare men nu skiner solen så vi ser väl om det håller i sig. Imorgon blir det väl något liknande, jag och Britt-Mari umgås men då ska vi inte äta ute som ikväll. Någon gång kan man unna sig en middag eller lunch ute men inte för ofta tycker jag. Det finns viktigare saker att lägga pengar på men ibland är det skönt att bara kunna luta sig tillbaka och bli serverad på plats eller har jag fel? På söndag bär det av hem till Sävar i och med morsdag och den årliga Sävar marknaden som alltid infaller på mors dag. Tyvärr blir det allt sämre för varje år som går men det är ändå en tradition att man går en sväng på samhället och träffar folk. Det är samma med skyltsöndagen, förut var det jättemycket även inne i skolan men nu är det knappt någonting, det är väldigt tråkigt.
 
Borde sätta fart och göra mig klar, välja kläder och sen fixa klart håret. Avslutar med att bjuda på en bild från lillebrors spelning på Kulturnatta. För er som inte vet så är snyggingen med den röda elgitarren min lillebror som jag är så stolt över. Bandet heter Extrakt och dom spelar thrash metal, för er som är nyfikna så finns det klipp på youtube.
 
 
Extrakt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0