Jisses

Jisses vad tiden springer iväg när man har roligt, eller ja, roligt och roligt. Ja, missförstå mig inte jag har emellanåt jätteroligt tillsammans med mina kurskamrater men jisses så mycket det är att ta in och förstå. Blev ju som sagt förkyld förra lördagen och jag är ännu sjuk vilket inte är så passande alls då min första tenta är nu på fredag. Skämtade idag och sa att jag vaknar upp frisk på lördag för då är tentan bortgjord.
 
Har återigen hamnat i en svacka full av oro, ångest, sömnbrist och allmänt ja, förhoppningsvis lugnar det ner sig inombords när jag har börjat komma in i allting. Att gå från att ha all tid i världen till att kunna mycket fakta på en vecka är väldigt svårt. Det är knappt att jag vill ta mig tid att äta. Nu idag efter min dag på universitetet så har jag tagit mig tid både till att diska, dammsuga och nu blogga. Samtidigt gnager tanken om att jag borde plugga mer inombords men vad säger att jag kommer ihåg mer bara för att jag försöker pressa in det i huvudet? Än om man har väldigt mycket måste man ta sig tid till att kunna bara vara för att behålla huvudet på plats. Första tentan är som sagt nu på fredag, den andra är den 25 september och den tredje är den 18 oktober, den består dock av tre delar mot för dom första två som bara består av en skriftlig tenta.
 
Vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen, känner inte att jag kan sitta ner och bara vara fast jag måste se till att kunna det. Förutom stressen och allt med måendet så är jag väldigt nöjd över mina kurskamrater inom min inriktning men även vissa som studerar inom läraryrket med annan inriktning. Dom senaste dagarna har vi varit ett gäng som sitter tillsammans och går igenom frågorna inför tentan tillsammans och så ska vi fortsätta så länge det går är det nog tänkt. Det hjälper väldigt mycket att man kan sitta tillsammans och diskutera för på det viset kan man lära sig mer genom att få hjälp eller genom att hjälpa andra. Längtar tills den här första tentan är över, då blir det en helg att ta det lugnt på. På fredag kväll är det nollning så jag tänkte vara med där för att kunna umgås mer med mina nyfunna vänner på universitetet och på lördag så åker jag hem till Sävar och stannar där till på söndag. Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag saknar familjen och att bara kunna åka hem när jag känner för det. I nuläget skulle jag tappa fokus på att plugga så lätt så därför är det lättare att stanna hemma i stan fastän jag skulle behöva åka härifrån.
 
Förhoppningsvis blir jag frisk snart så att jag kan återhämta mig bättre mellan föreläsningarna, diskussionerna och ja pluggandet överhuvudtaget. Kommer som sagt inte kunna vara allt för aktiv här vilket känns tråkigt men just nu måste jag lägga all kraft på min utbildning då den faktiskt är min framtid. Ska försöka få ner något om själva kursen senare men just nu sitter jag och hostar som en galning så jag ska ta och krypa ihop under filten och kurera mig litegrann.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0