Yes ma'm

Rubriken är till fina Jenny som har kommenterat att jag ska blogga mer. Jag är ju som sagt extra dålig på det nu i och med universitetet. Jag tar mig inte tid till saker som jag borde än fast jag vet att jag måste. Har pratat om det med mina nyfunna vänner och Kickan sa ett bra ord; Prioritera. Det är så lätt att man glömmer bort dom små sakerna än fast dom är lika viktiga som dom stora. Än fast jag sitter med anteckningar, kurslitteratur och så vidare så måste jag ta mig tid till att hålla efter här hemma för att må så mycket bättre själv. Även pappa var på mig litegrann nu i helgen då jag var hemma i Sävar. Jag vet så väl att jag måste prioritera hemmet, jag måste diska, jag måste laga mat, jag måste städa. Jag kommer att komma dit än om det kommer att ta ett tag, var likadant när jag började på Komvux, den här gången har jag i alla fall lyckats ge mig själv tid på kvällen, ser alltid till att kunna sitta ner i alla fall två timmar och bara vara för att behålla sinnet än fast stressen kan riva i bröstet ibland.
 
Så, vad har hänt sen sist? Ja, jag har studerat och nött inför dagens tenta som inte var rolig alls, men det kan jag återkomma till. Kan då säga att jag är så glad över att ha fått träffa så fina människor nu under min första tid på universitetet, fritidspedagoger som andra lärare. I början gick tankarna runt, hur gör jag om jag inte hittar någon kompis? Kan jag plugga ensam? Kunde aldrig drömma om att jag skulle få träffa såna fina människor som jag har gjort, men som jag tänkt tidigare, det kanske är dags för mig att få lite tur i livet? Ja, nu låter det som att jag aldrig har haft tur och självklart har jag det men, ja, inte så ofta när det gäller sånt här. Ni är mina stjärnor vet ni det?
 
Helgen som var tillbringade jag som sagt hemma i Sävar, åkte hem på lördagen och stannade först hemma hos mamma för att äta varma mackor till lunch. Efter det gick vi en sväng på affären och blomsteraffären då vi senare skulle vidare till min faster Kia som fyllt 50 år, fina älskade Kia, alltid du. Emma hörde av sig när dom hade klivit upp och var redo så då gick jag, mamma och Emil förbi där innan vi gick vidare tillsammans hem till Kia och Leif där resterande delen av familjen var men även släktingar och vänner såklart. Hemma hos Kia och Leif bjöds det på en jättegod buffé med lite olika köttsorter, sallader, potatis, tårtor, vin, öl och ja det mesta faktiskt. Lite senare följde jag och mamma med hem till familjen KPP och umgicks. Det är så underbart att få vara med barnen så mycket som möjligt, dom växer så snabbt och allt händer på en gång, fick se Elmer gå ett helt steg men sen blev han så till sig att han ramlade ner i sin mammas famn, älskade unge. När mamma hade gått hem och Lars dragit till stan så satt jag mig och Emma ner för att se Orange is the new black. Hon får se om avsnitten med mig då jag inte har Netflix, visst är hon snäll? Tillslut blev det natt och jag gick hem till pappa och Kajsa för att sova över där. Dagen därpå klev jag upp i god tid då jag skulle med bussen klockan 12 men i och med att pappa och Kajsa erbjöd sig att skjutsa hem mig så kunde jag vara kvar lite längre så då gick jag hem till familjen KPP en stund och busade med barnen och där var jag kvar tills dom hade ätit lunch och skulle gå upp för att vila. Själv så fick jag lite av Agnes lunch då hon vägrade äta mer och sen hemma hos pappa fick jag korv och mos till lunch. Lite senare efter att jag hade läst mina anteckningar så kom mamma förbi och sen åkte vi vidare mot affären då jag tänkte passa på att handla litegrann i och med att jag fick skjuts. Därefter så åkte vi vidare in mot stan. Väl hemma blev det ganska lugnt, jag gjorde i ordning kycklingsallad till kommande veckans luncher och sen värmde jag upp min middag. Efter det blev det inte så många knop gjorda förutom att jag läste mina anteckningar ännu en gång och tillslut var det dags för att sova.
 
Början på denna vecka har sett ut så att det har varit mycket nötande inför tentan. Ett guldkorn i början på den här veckan var att jag fick hem Den lilla sjöjungfrun igår, äntligen är min samling komplett! Jag har som sagt strävat efter att i alla fall ha alla Disney filmer som vi hade hemma på VHS och nu finns dom här hemma, underbart!
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

DU är en stjärna, vet du det?! Är så himlans glad över att jag hittat mig en så fin vän som du :)

Kul att höra att du haft en så bra helg & jag hörde dig nämna för någon dag sedan, något om den serien 'the orange is the new black' så jag började se den idag och är helt fast! :'D

Svar: <3 Dina ord värmer!
Ja, visst är den bra? Ursäkta mitt sega svar :P
Erica KP

2013-09-25 @ 19:59:02
URL: http://jennyhellstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0