Irriterande

Visst är det irriterande när motivationen tar semester? Har ingen ork eller motivation till studier just nu och det gör mig så irriterad då jag vet hur mycket lugnare allt känns om jag tar tag i saker och ting. Idag var planerna att gå hem, äta lunch, plugga, promenera och handla. Ja, jag sov på soffan i ungefär tre timmar istället vilket gjorde mig lite extra grötig. Ja, sov inte så bra i natt så behövde nog den där vilan ändå går liks inte att läsa med ögon som svider av trötthet. Däremot så känns ju hela dagen förstörd i och med att man inte har följt planerna vilket i sig inte ska behöva vara hela världen. Just nu känns det lite bättre dock, tog mig ut på en promenad och gick även förbi Ica på Mariehem då kattmaten började ta slut, visst, Mirabelle skulle ha klarat sig till imorgon men jag vill att hon alltid ska ha mat i skålen så att hon kan äta när hon vill. Blev ute just en timme och det känns inte helt fel, ja min promenadsträcka skulle nog andra gå mycket snabbare men jag är ganska seggående av mig, dock så har jag ändå kunnat gå med lite bättre fart för mig själv i längre sträckor och det känns bra. Sen så är det ju inte viktigt hur snabbt man kan gå eller inte, viktigast är ju att man tar sig ut.
 
Var nästan hemma när jag mötte några motionärer som jag mötte i början på promenaden så vi gick ungefär samma sträcka men åt olika håll, det var lite roligt. Har tyvärr börjat tycka att promenader ensam är så tråkigt så idag passade jag på att prata med Britt-Mari i telefonen hela promenaden än fast det bli ansträngande för armen, ibland kan man!
 
Imorgon ska jag ta tag i pluggandet lite mer seriöst och sen ska jag åka hem till Britt-Mari, vi har även tänkt få in en promenad imorgon, perfekt.
 

Denna togs för några veckor sen, älskar hur himlen kan skifta i färger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0