Flanell

Är minimalt piggare än tidigare idag och även det lilla ska man vara glad för. Kommer dock inte orka göra yoghurt/glassen idag då jag tänkte försöka orka laga någon mat istället så att Johan har matlåda imorgon. När jag kom hem från Handlarn märkte jag dock att vi hade behövt ännu en grädde, attans, men jag kan alltid gå dit imorgon igen, måste passa tiden dock då de bara har öppet tre timmar imorgon. Det är riktigt fint att Nattavaara har fått tillbaka sin lilla butik då det är ganska långt att åka till Gällivare eller Hakkas och tillbaka bara för att man glömt köpa en vara till exempel. Denna butik är kooperativ om jag nu minns rätt, det är byn som håller den levande. Hade jag varit här uppe ännu längre hade jag hjälpt till mer då man kan ställa upp med att till exempel städa i butiken.
 
Förutom 30 minuters promenad idag har jag som sagt varit på affären, men jag har även tvättat två maskiner av kläder. Känns som att Johan har tusen flanellskjortor så tänkte att det nog är bra om de är rena inför kommande vecka då det är skogen som gäller. Måste även ta tag i att tvätta mina kläder men det får bli imorgon eller på söndag då det som hänger i tvättstugan har torkat. Om jag försöker tömma tvättkorgen? Nej då, inte alls, haha. Känns bara bra att göra någon nytta här hemma då det är alldeles för varmt att dammsuga just nu. Får se hur vädret är nu under helgen då kanske jag orkar. Tur jag inte har det lika stort hemma, då skulle jag nog aldrig orka bry mig där sen, haha.
 
Jag som har misskött mig gällande fika den här vistelsen köpte dammsugare på affären, vet inte riktigt hur jag tänkte där då jag inte sköter kosten till 100 % heller men jisses, ibland får man. När jag åker hem blir det andra bullar och då menar jag inte bakverk. Eller ja, jo, vi ska fika och äta lasagne fredag som kommer då jag fyller år på torsdag. När det kommer till lasagne är jag som katten Gustaf, I love it!
 

Första bilden på Instagram var min födelsedagsmiddag, lasagne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0