Sopa

För första gången i mitt liv har jag lyckats slänga något i soptunnan som INTE ska vara där, mina födelsedagspengar! Jag höll på att packa lite inför Stockholmsresan imorgon och kuvertet med pengarna var spårlöst borta, det slutade med att jag och Britt-Mari lekte detektivbyrå. Nämnde soporna mer än en gång men eftersom det aldrig har hänt innan så kändes det inte som att det var så nu. Orkade aldrig få panik utan letade ett tag i lägenheten innan soppåsen fick sig en omgång, en stund innan sa jag vad som stod på kuvertet; Hipp hipp hurra...
 
Som sagt, klantighet brukar man tala tyst om men detta var ju bara för skrattretande roligt. Nu ligger pengarna säkert i börsen och de luktar inte gammal lövbiff eller bananskal, det är inte illa pinkat. När vi ändå pratar om shoppingpengar, köpte ett par skor idag på skopunkten som kommer passa jättebra till mina nya leggings som jag har beställt. Tänkte så här, varför inte köpa redan här hemma i Umeå istället för att få plats med ett par skor i resväskan?
 
Nej, nu ska jag ta mig i säng. Imorgon bitti blir det en dusch innan frukost och sen bär det av till flygplatsen. Hej då Umeå, hallå Stockholm!
 
 
Kunde få på mig dessa helt utan resår, wow!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0