Traktor

Idag, eller ja, kanske igår enligt klockan, tisdag, så fyllde Elmer två år. Åkte till Sävar redan i morse för att underhålla den unge herrn och även mamman på köpet då. Dagen började med en tur på affären och redan där fick jag höra mitt namn. Han är så go lilla Elmer, fick både slängpussar, leenden och flera tittut tillfällen. Var roligt att höra hur glad han blev när de hittade igen mig på Ica också efter att jag försvunnit bland hyllorna. Efter det bar det av hemåt där vi åt ganska tidigt och sen var det dags för lunchvilan. Vi har hunnit busa och skratta och senare på dagen kom pappa och storasyster hem med två paket, en traktor och en racerbil, det blev väldigt populärt.
 
Efter middagen kom även pappa, Kajsa, mamma och Emil ut en sväng. Elmer fick en present av pappa och Kajsa vilket var en CAT traktor, den kunde båda köra fram och bak, lyfta och sänka skopan och så spela en rockig trudelutt, Elmers första reaktion var; Stooor! Sen rockade han loss mer än en gång till musiken.
 
När kvällen började gå mot sitt slut så åkte jag hem till stan och vidare hem till Jenny där jag mötte upp mina tjejer. Dessa tre lärde jag känna i början på universitetet och jag ångrar inte en dag av det. Hann inte vara ute så länge men det tar vi igen en annan gång.
 
Ja, nu blev det här lite kort och det finns mycket att ta igen sen sist, till exempel Stockholm resan men nu är jag alldeles för trött. Beroende på väder ska jag göra några ärenden i stan imorgon och på kvällen är det tvätt, är även tänkt att Britt-Mari ska komma ut så får höra av mig till henne imorgon. På torsdag ska jag till psykologen igen efter semestern och på fredag är det äntligen dags för att se John Lindberg Trio, har bara sett de en gång och det var i Örnsköldsvik 2011, just innan jag hade gått ner till under 100 kg, lite komiskt att jag nu, tre år senare har gått ner till under 100 igen. Nej, usch vad jag babblar, men så är det ibland. Det brukar betyda; Erica, gå i säng! Så, jag ska nog lyssna på det.
 

Testar en ny stil i både färg och form

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0