Alltså

Alltså vad är det med vädret? Ja, vi bor vid kusten men i alla fall. Igår hade vi lite snö och som mest -10 grader, helt okej tyckte jag som inte tycker om att plumsa men tycker om att ha glittrig snö. Igår kväll började det regna och regnet har fortsatt så nu finns det inget annat än ishalka kvar, måttligt roande så här innan jul. Nu ska jag ju norröver och där är snön förhoppningsvis kvar på julafton då den varit det hittills men vem vet, jag kanske tar med mig plusgrader dit. Blir extra trött när vädret ska växla och ha sig i grader, min kropp hinner inte med.
 
Men men, idag är det måndag och som katten Gustaf avskyr jag oftast måndagar, fast ja, söndagar är snäppet värre för då vet man att det snart är måndag. Har försökt plugga så mycket som möjligt idag men som vanligt blir man osäker på om man har gjort rätt, det visar sig väl när yxan faller men ändå. Skulle egentligen kunna ta och göra lite extra också men sparar nog det till imorgon, har ingen motivation till att skriva på rapporten just nu men ska som sagt få bort det jag kan tills jag ska åka upp så att inte hela rapporten behöver skrivas uppe i huset. Vill hinna bara vara med min familj där uppe också. Även Mirabelle blev less på mitt pluggande och satt bredvid mig nere på golvet och strök försiktigt på benet, när jag tittade på henne så hoppade hon upp direkt i knät, knaskatten min. Britt-Mari är nog på väg hit snart, hon ska komma och lämna en julklapp. Känns alltid lika roligt att få en när man inte ska ge någon själv men samtidigt, som vi har diskuterat tidigare så finns det de människor som vill ge om de kan utan att få något tillbaka, jag funkar likadant själv. Det är bara det att i år har jag bestämt att ge varsin till syskonbarnen bara för att slippa känna stress över julklappar och ekonomi också, känns tillräckligt med studierna just nu. Har även börjat invänta Johan, ja, vet inte dag eller tid ännu men han kommer ju ner den här veckan så blir lite svårt att tänka på annat faktiskt.
 
Annars tycker jag veckan har börjat relativt bra även om det hade kunnat få flöda mer kreativitet tidigare idag, samtidigt är det ju bättre att ha gjort något än ingenting också. Har väldigt lätt för att bli negativ när det kommer till mina prestationer så försöker vara duktig på att se något positivt för att inte behöva gräva ner mig. Veckan kommer att fortsätta i pluggandes tecken och sen på fredag är det sista dagen på universitetet innan jul och efter sista lektionen ska jag fara och klippa mig, jippi! Uppstår ju som sagt i lands problem när man blir korthårig, frisyren blir kaiko väldigt snabbt och helst ska man klippa sig ofta. Jag däremot håller ut tills viktiga stunder, så som jul och nyår till exempel. Ska bli skönt att vara nyklippt inför min resa norröver då det känns som att jag förändrats snäppet mer sen jag var upp sist även om det inte var alltför länge sedan.
 

Mirabelle när hon var luciafin i helgen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0