Härliga planer

Har blivit lite lugnare inombords och det tackar jag för. Både igår och idag har jag tagit det lite lugnare på plugg fronten och det känns helt okej. Som sagt, kommer inte ha problem med att plugga uppe hos Johan, ska dock få så mycket som möjligt gjort måndag, tisdag och onsdag. Fick tag på fritidspedagogen tillslut också och vi har bokat in en intervju på onsdag eftermiddag, spännande!
 
Just nu sitter jag halvt färdigfixad inför kvällens julfest med klasskamrater. Har duschat och sminkat mig, matchar fint med tränings leggings och luvtröja. Har lite små saker att ta tag i innan mamma kommer hit, så som att bädda ut extrasängen och ja, byta om. Tänkte inte fara klädd så som jag sitter nu i alla fall. Mamma ska på annat håll här i stan men efter det far hon hem till mig för att sova över så åker vi tillsammans med Bim till Sävar. Blir perfekt för Bim att ta bussen upp hit och sen åker vi bil med mamma. Imorgon är det nämligen fyra års kalas för älskade Agnes, längtar efter ungarna så att jag nästan spricker. Försöker fokusera så mycket som möjligt på studierna just nu. Det resulterar väl även i att jag inte hinner träffa familjen så mycket innan jul för sen åker jag upp med Johan, men någon extra sväng till Sävar ska väl både jag och Johan hinna med så att vi får kramas med de små och de stora om de vill, haha.
 
Men ikväll, vi ska ha julfest med adventspaket och knytis. Jag har med mig julmust, turkisk yoghurt och hallon. Kom på i panik igår, tänk om jag blir hungrig?! Vill inte äta fika eller dylikt ikväll då jag ska fika imorgon på kalaset. Nu har jag ju klasskamrater som inte tål mjölkprodukter men finns säkert någon som kan äta det jag har med mig förhoppningsvis, ja, om någon nu vill det. Blir även att festa ikväll tillsammans, vi blev sugna på det för två veckor sen, från ingenstans kom världens sug att festa tillsammans, haha. Men ja, vi har roligt tillsammans nyktra som onyktra. Stilen ikväll blir lite blandad, lite rock, lite romantik och lite juligt. Spännande va? Får se om jag lyckas fota någorlunda bra sen innan jag far. Nej, borde kanske börja göra klart det sista innan mamma kommer så att hon slipper vänta på mig.
 
Ser verkligen fram emot den här helgen. Julfesten ikväll, kalaset imorgon och så är jag bjuden på adventsfika hos Bim på söndag. Ska även få någon behandling då vi äntligen matchat våra scheman. Hon läser nämligen till Hud- och spaterapeut, ja, förhoppningsvis skrev jag rätt nu. Hon kör både massage, färgning av fransar och bryn, noppning, vaxning, ansiktsbehandling och ja, minns inte helt. Passa på att gå till henne nu under utbildningen för då är det bättre pris, hon har fått många goda rekommendationer vilket är jätteroligt.
 
Imorgon ska denna tokfia firas med pompa och ståt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0