Kort sammanfattat

Här uppe i norr går livet sin stilla gång, vi fixar och donar småsaker i vårt hus och passar på att få hålla om varandra så mycket som möjligt innan det är dags för min hemresa.
 
Utöver det försöker vi hinna med att umgås med vänner och familj här uppe också vilket är jättetrevligt. Det blir många goda skratt och mycket gott att äta. Försöker som sagt sköta i alla fall maten så mycket som möjligt, har hittills ätit tre portioner sammanlagt med avsteg från kosten, det har varit potatis, mackaroner och strips. Är inte lika bra på att hålla mig från godis och fika, äter som en gris nästan, men samtidigt orkar jag inte må så dåligt över det, är bara att ta nya tag och köra på när det nya året kommer, jag vet att jag kan.
 
Graderna går nog upp och ner här hela tiden, men kallast kändes det för någon dag sedan då vi åkte spark med hundarna. Mina fötter och händer gjorde så ont den sista biten hem att jag ville gråta men nog var det en upplevelse att få sitta på sparken och dras fram i detta vackra vinterland av våra hundar.
 
Idag har jag lagt mest fokus på att skriva rapporten och jag kan nog säga att jag är klar. Sen om det är gjort på rätt sätt är osäkert men vad gör det. Har gjort mitt bästa, nu är det bara en titel som saknas för att sätta en, förhoppningsvis krona på verket. Sitter fortfarande i myskläder, av någon anledning vill jag helst göra det när jag pluggar hemma. Ska ta och försöka se ut som en människa nu innan vi ska börja med middagen och senare får vi besök av Emma och Sebban, det ska bli roligt, har inte hunnit träffa Sebban ännu och ändå har jag varit här ett tag, haha.
 
Ja, mycket mer än så behöver jag nog inte berätta om min vistelse här uppe, alla detaljer behöver ju inte berättas om. Samtidigt som jag inte vill åka hem nästa vecka saknar jag min familj där hemma väldigt mycket, känns konstigt att inte vara med mina syskonbarn vare sig på jul eller nyår. Blir att umgås och ha kvalitetstid tillsammans sen när jag kommer hem, men utöver det måste jag också städa bort julen. Av någon konstig anledning blev min städade lägenhet ganska hårig också nu då Johan kom ner. En katt och fyra hundar gör nog sitt, haha.
 

Har läst att vissa tycker att det är fjantigt när amatörfotografer har vattenstämpel på sina bilder, själv tycker jag bara att det är en rolig grej. Är en amatör men är också stolt över mina bilder. Denna bild togs på väg till Purnu på julaftonsdagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0