Ljusglimtar

Även om jag känner mig överröst av oros- och stresskänslor finns det många ljusglimtar i mitt liv. Ta till exempel helgen som varit, har haft en jättebra helg!
 
I fredags träffade jag upp min grupp på Hotell Björken vid sjukhuset, där åt vi lunch tillsammans innan vi gick vidare till ett studiebesök hos en synpedagog. Till lunch valde jag en kycklinggryta med champinjoner och bacon, till det hade jag en grönsallad. Lunchen var jättegod och jättetrevligt, det var även vårat studiebesök. När det var över gick vi till universitetet för att diskutera redovisningen. När vi var färdiga för dagen gick jag hem och tog det lugnt en stund innan det var dags för middag. Ett tag efter det mötte jag upp Hanna på bussen och vi åkte vidare hem till Jenny för en myskväll. Herrarna i huset, det vill säga pojkvännen och hunden var utflugna men Jenny var hundvakt åt Safira, en jättefin gosig hund. Lite senare kom även Kickan ut och vi hade det jättetrevligt, vi pratade om allt mellan himmel och jord samtidigt som vi kollade runt lite på youtube. Kom hem vid ett tiden så ja, vi hade roligt!
 
I lördags hade jag, Britt-Mari, Emma och mamma planerat ett krogbesök på Schlagerklubben väldigt länge. Deras åldersgräns är 23 och jag ville fara dit redan innan jag var 23 år men ja, min första gång blev nu vid 26 års ålder, haha ja, jisses. Men i alla fall, sov tills jag vaknade och efter det gjorde jag lunch innan det var dags att hoppa in i duschen för att senare kunna fixa sminket och håret. Åkte vidare hem till Bim där hon var i full gång att fixa sig och lite senare kom Emma och mamma också. Vi blev bjudna på Bims goda kycklinggryta och mjölkchokladsmousse med färgglada mini marshmallows. Ja, jag fuskade och det kommer ni få höra mer om. Sen jag började med lchf så groggar jag oftast för att hålla nere på kolhydraterna, blandar vodka och någon light dricka, blev så även nu. Drack väldigt mycket och mådde därefter, men samtidigt så tål jag alltid alkohol olika bra, ibland får jag ont i magen men den här gången var jag illamående hela tiden. Innan vi gick ut till bussen hann vi med att dansa och ha roligt hemmavid för att sen fortsätta dansa på krogen. Det var väldigt mycket folk på Schlagerklubben och jag kände igen några ansikten från universitetet, mådde fortfarande väldigt illa men behövde bara vila någon minut innan jag kunde dansa som en tok i flera minuter. Vi gjorde inte annat än dansade, jisses så roligt vi hade! Ja, förutom rumpgnuggar killar, men de får man smita ifrån helt enkelt. Var många okända som kom fram och ville dansa med oss och hux flux från ingenstans blev det också slagsmål precis bredvid oss. Jag gick givetvis emellan, egentligen ska man väl inte det men ja, tål inte slagsmål. I slutet stod jag mitt emellan killarna med armarna utsträckta åt vars sitt håll samtidigt som andra hjälpte till att lugna ner dem. Ingen utekväll utan action, eller hur var det?Tillslut var klockan efter ett och vi gick till Max för att köpa mat. Jag beställde och märkte sedan att jag inte hade fått min kofta, gick tillbaka till Schlagerklubben som ligger vägg i vägg ungefär och såg den direkt på golvet i garderoben, när jag kom tillbaka på Max var min mat färdig men sen hade mamma råkat ta fel bricka och jag förstod först ingenting, men det ordnade sig. Tyvärr njöt jag inte så mycket av maten på grund av illamåendet men jag fick tillslut i mig allting. Var vaken ett bra tag hemma för att kunna sova och jag sov sju timmar i sträck, vaknade upp med lite huvudvärk bara för att jag legat konstigt.
 
I söndags vaknade jag som sagt upp och mådde som vanligt. Värmde lunch och hörde av mig till Bim och undrade om hon ville följa med mig och mamma en sväng på olika affärer. Vi åkte till Rusta, ÖB, Ica Maxi och avslutade starkt på Frasses. Jag som aldrig tar plusmeny fick för mig att göra det nu, vet inte vars jag stoppade alla strips. Köpte polkagristvål, adventsjulklapp, en tomte, lysstavar, julklapp till Agnes och lite annat i matväg. Blev en riktigt trevlig dag och kvällen fortsatte med att Bim stannade kvar hos mig. Lite senare gick vi dock till ica och köpte godis! Ja, har alltså fuskat med en efterrätt, två skräpmatsmål och en del godis i helgen, ja, åt några cheese hearts på förfesten också. Hade egentligen planerat att fuska först på Agnes födelsedagskalas men ja, kändes nödvändigt den här helgen i och med festandet. Inte mår jag dåligt för det, har egentligen inte fuskat i mängder. Men ja, måste komma på ett annat ord än fuska och unna, tillåta kanske? Jag vet inte.
 
Men som sagt min helg har varit jättebra, umgåtts med många som betyder mycket för mig.
 
Bjuder på en suddig helkroppsbild, blir tyvärr inte mycket bättre med mobilen när det är mörkt men ni kan ju inte undgå att se hur snygg jag var. Väldigt nöjd med kläderna, överdelen är en klänning som jag drog upp och höll uppe med hjälp av bältet, på så sätt blev det en tunika istället. Älskar även mina "skinn"liknande leggings. När det kommer till bältet har jag ett I-lands problem, det har blivit för stort! Stod och drog som en fåntratt ganska länge innan jag insåg att hålen var slut, haha ja.
 

Kommentarer
Postat av: jeeeeennn

du är så snygg kvinna!

Svar: Tack detsamma! :*
Erica KP

2014-12-09 @ 16:01:25
URL: http://jennyhellstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0