Ögonen går i kors

I början av kursen kände jag, äsch då, det är inte så mycket att läsa och så vidare. Känner lite annorlunda nu, mycket beror nog dock på att vi till idag skulle ha kommit på syfte och forskningsfrågor till den kommande rapporten. Ja, nu är det ju inte hugget i sten men samtidigt måste vi intervjua en fritidspedagog innan den 19e december. Känner lite stress över det då jag inte fått svar på min förfrågan om intervju än och då jag inte är riktigt säker på vilken litteratur jag kan styrka min rapport med. I och med att intervjun ska göras måste jag ju komma på intervjufrågor också nu under veckan så ja, känns ganska stressigt emellanåt. Samtidigt försöker jag att ta ett djupt andetag och hoppas att allt ordnar sig ändå, för det hjälper ingen, allra minst mig själv att få panik. Försöker även göra så att jag inte pluggar hela tiden för det är inte bra för mig själv heller, blir lite bråk när det kommer till att balansera livet.
 
Men som sagt, stressen går upp och ner, ena stunden känner jag att hur fan ska man hinna allting och nästa äsch, det ordnar sig. Som sagt, det är viktigt att balansera allt i livet för tänk om jag skulle plugga flera timmar varje dag och inte hinna med något annat? Är nästan så att jag funderar på att skippa äta ibland bara för att det tar upp för mycket tid. Ja, nu kommer jag inte skippa att äta men varningsklockorna börjar ringa lite när de tankarna kommer. Samtidigt behöver jag inte känna stress över själva rapportskrivandet, har jul och nyår på mig plus några dagar efter nyår. Tror det är allt tjat om att inte lämna allt till mellandagarna som satt sig på hjärnan, i fjol var jag upp till Johan och hans familj över nyår och då satt jag utan problem med litteraturläsning och rapportskrivning under mellandagarna så varför skulle det inte funka lika bra nu? Slappna av Erica! Du måste leva och andas annat än studier också!
 
Nästa vecka kommer Johan ner, vet inte vilken dag eller så än men jisses vad jag längtar. Innan jul åker vi sen upp tillsammans till vårt kråkslott. Kråkslott låter väldigt negativt men det är mitt smeknamn på huset då det ser lite ruffigt ut här och där, för mig är det charmigt även fast vi självklart vill piffa upp det. I alla fall, ska bli underbart att åka upp över jul och nyår, ska bara försöka sköta kosten så bra som möjligt. Får fika litegrann men borde ordna så att jag kan ta med mig egna alternativ när vi hälsar på hos folk för det här är ju mitt val då ska ingen behöva tänka extra på mig. Även om jag är stressad över det som är nu och komma skall så längtar jag så ofantligt till att få krama Johan, bara kunna ligga och titta på han när han sover bredvid mig och jadajada. Ska vara tyst nu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0