Glidare

Igår började dagen med en dusch i och med den svettframkallande dansen kvällen innan. Resterande av dagen var relativt lugn och därför valde jag att ta en promenad. Direkt jag gick ut reagerade jag på värmen och halsen blev torr men nog skulle jag ta min vanliga runda på 40 minuter. Vid hemkomst så visade temperaturen på 34 grader, inte så konstigt att värmen tog på så mycket. Tog det lugnt ett tag för att hinna bli sval då jag ville sminka mig igår igen, kände mig så fin i fredags då mitt tomatansikte doldes så bra.
 
Lite senare på kvällen när smink, hår och kläder var fixar blev jag upphämtad i min morbrors Buick Wildcat, mamma lånade den för att åka ut och glida på stan, blev att jag och Eve gled med. Har alltid älskat jänkare, raggarbilar, amerikanska bilar och allt vad man nu kallar det, när jag var yngre hade min morbror en Buick Electra, jisses så jag saknar den. Ja, nu är det ju inget fel på kissen och den är till och med cab, Electran var hardtop, men det är något speciellt med ens första kärlek inte sant? Slog på ganska stort med utseendet igår kände jag men det är jätteroligt att göra det ibland, testade en ny stil som blev jättebra! Tyvärr råkade jag dra en tråd i kjolen men förhoppningsvis syns det inte för någon annans ögon. Innan vi gled ner på stan såg vi två luftballonger på Mariehemsängarna som var på väg att fyllas med luft och sen åka upp i det blå, det var riktigt roligt att se då vi gav det till Lars i 30 års present, han och Emma ska åka luftballong. Är väldigt sugen på det själv och ännu mer nu efter att jag fick se det här. Efter det åkte vi ner mot stan och där gled vi runt ganska länge än fast det inte var så mycket folk, många är nog i Åsele och festar eller på andra håll i Sverige. Än fast det inte var så mycket folk så njöt jag ändå. Det är något speciellt med att bara glida runt och sen få höra ljudet som uppstår när man gasar på lite, jisses vilka minnen det väcker. En dröm vore att ha en egen någon gång men det är inte heller någon dröm som jag måste uppnå eller så, det vore bara riktigt roligt.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var är klänningen köpt? :>

Svar: Det är en topp och en kjol faktiskt :) Kjolen kommer från H&Ms plusavdelning och toppen köpte jag på Ellos men har sett den någon annanstans på internet också. Bältet är gammalt och jag kan äntligen använda det igen! :D
Erica KP

2014-07-20 @ 22:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0