Gymstan

I och med all stress med studierna la jag gymkortet på hyllan, samtidigt som det kändes rätt så kändes det fel. Kortet kostar pengar och borde därför användas flitigt men det är ju det där med borde och måsten, allt blir extra svårt då, i alla fall för mig. Dock så fick det bli så i alla fall och jag försökte ta mig ut på mindre promenader nästan varje dag för att få in någon slags träning. Nu kan man ju tycka att jag ska ha tid med att gymma om jag hade tid med promenader men när det kommer till gymmet så läggs ju extra tid till i och med att man går dit och hem, byter om och så vidare. Låter kanske som bortförklaringar men enligt mig är det ganska logiskt och mitt i all stress är det promenader som funkar bäst för mig ändå.
 
Nu är första året på universitetet över, jisses vad tiden sprungit iväg! Nu längtar jag bara tills alla resultat kommer in så man slipper tänka på komplettering nu under sommaren. I och med att första året är över så kom även tankarna; Nu jäklar ska gymmet besökas! Först idag skedde det, men det är ju bättre än inte alls eller hur? Stressade dit på förmidagen då jag hade planer med Jenny sen, skulle det skjutas upp skulle det aldrig hända därav stressen. Framme på gymmet så bokade jag även in en introduktion på måndag, med en kille, ja, det känns inte lika roligt. Tror det är för inpräntat i skallen att killar är duktiga, stora och starka och jag, ja, lilla jag är en liten mesig kyckling, haha. Tar helt enkelt upp kampen med mina små demoner, nu kör vi. Blev nästan ett helkropps pass idag och jisses vad det tog. Körde ben först och de rent av skakade som löv när jag satt och "vilade" på rodden. Efter gymmet bar det av hem för en snabb dusch och fixning då jag skulle iväg med Jenny, nu blev det lite senare än tänkt men då hann ju jag slappna av och vad gjorde det, vi skulle umgås! Imorgon far hon hem över sommaren och det kommer bli så tomt utan henne här uppe men snart ses vi igen, tiden går fort.
 
Våra planer för idag var ett stadsbesök och det blev en rejäl runda då vi ville hinna så mycket som möjligt innan stängningsdags. Jag hittade en fin klänning som jag hängde undan då den hade lite små märken i tyget, vill kolla i de andra butikerna om den finns i rätt storlek där då den inte finns på nätet. Förstår inte varför H&M har vissa plagg endast i butik och vissa endast på internet, idioti! Tycker även att de ska kunna ha som Kappahl att man kan kolla tillgängligheten via deras hemsida, fy fy. Utöver det så har jag haft en jättefin dag tillsammans med Jenny och någon bild dyker nog upp senare i och med att hon tog en vacker på oss i omklädningsrummet, haha. Ni kan vara lugna, vi var fullt påklädda.
 
Imorgon är det söndag vilket betyder invägning, måste även ta mina mått då jag glömde göra det hemma i huset nu när jag var norröver. Har ju som sagt bestämt att inte stressa med mina sista kilon tills jag kommer under 100 men det känns ju som att man är så nära!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0