Nu igen

Det kom tillbaka luft i sisådär någon dag kanske men sen stack den sin kos igen. Träningen har försvunnit och även den vardagliga motionen har det varit sämre med också. Vet inte riktigt varför men ibland försvinner lusten helt enkelt. Tempot i pluggandet går även upp och ner, det är nästan lite lite ibland om man får säga så? Jag klagar egentligen inte men av någon anledning tappar man luften lättare då man inte behöver vara lika alert.
 
Förra veckan var det ganska lugnt, på onsdagen åkte jag ut med halva klassen och åkte skidor, ja nu gick vi många bitar också i och med det kassa föret. Var knappt någon snö ibland och det var fullt med is. Vi tog oss i alla fall ut till Grössjön där vi grillade och hade lite lekar. Jag var däremot inte med i lekarna då jag under vägen dit föll två gången och det resulterade i ett ont knä, ville gärna kunna ta mig tillbaks också. Förresten, hör och häpna, jag kissade i skogen! Tog hjälp av ett träd som sagt sitt för att ha lite stöd så blev samtidigt ett gympapass då jag inte ville lyckas få på täckbyxorna, jisses vilken syn det måste ha varit. Inför skiddagen hade jag däremot sjukt mycket energi, gjorde både lchf bröd och en ägg och räk röra. Hade med mig matsäck för kung och fosterland men hey det är ju bättre än ingen mat alls. Var första gången jag åkte skidor på ungefär tio år och jag var fortfarande lika panikslagen när det började gå lite utför, måste nog lära mig det där. Ibland fick jag till ett bra glid men då blev det också oftast ett tvärstopp, föret alltså, föret. Hade känts bättre med bra före då jag praktiskt taget kan ses som nybörjare, haha.
 
Dagen efter skiddagen var det fågeldagen. Vi hade fågeltenta där vi skulle kunna åtta läten och 20 utseenden. Vissa ansåg det vara mer ett förhör än en tenta men jag ser det bara som en annan slags tenta. Lyckades få fullpott och därmed VG på tentan och det kändes ändå skönt då jag var rädd för hjärnsläpp, när det kommer till fåglar är hjärnsläpp populärt. Efter tentan hade vi ett seminarium som blev ganska oseriöst, tror många var trött helt enkelt. Efter det gick vi och kollade läget i Gällivare montrarna då de var på universitetet och pratade om kommunen och satsningen de ska göra inom skolan. Tycker det låter väldigt intressant då jag kan ha en framtid där uppe. Ja, ingenting är ju bestämt men kan ju ha större chans till jobb upp norröver och där har jag ändå karl, hundar och hus så vem vet vars fötterna tar mig. Lite less dock på att det ibland ställs tjatfrågor om flytt och så vidare för varför stressa ihjäl sig med såna tankar när jag har lite mer än två år kvar att studera? Lite som att banka huvudet i väggen ungefär, man ska väl ta en sak i taget?
 
I fredags var vi lediga men det blev ändå en halv tidig morgon i och med en föreläsning som jag ville gå på. Tänkte skriva mer om den sen i ett eget inlägg. Efter föreläsningen gick jag hem och snabbåt några bacon och packade ryggsäcken innan mamma och Eve hämtade upp mig. Vi tog en svängom på ÖB och stan innan det var dags att hämta upp Emil och bege oss till Sävar. Hamnade först hemma hos Emma och Lars, jisses så underbart det var att träffa barnen, nästan en månad sen sist. Kramades så gott jag kunde innan jag gick hem till pappa och Kajsa för att äta tacos med de och Eve och Emil, mums! Vi diskuterade dagens föreläsning och allmänt om det ämnet i sig. Lite senare bar det av hem till Emma och Lars igen innan barnen skulle lägga sig. Kvällen fortsatte med att jag och Emma såg film innan det sen bar av hem till pappa för att sova. Gick upp redan just efter nio på lördagmorgonen för att hinna träffa barnen innan de skulle vila efter lunch, men ack vad jag bedrog mig. Elmer låg och sov till efter, ja, jag var kvar till efter tolv någon gång och då sov han. Inte så konstigt då han somnade först på morgonen dock, det var sjukstuga där hemma men Agnes hade blivit lite piggare ändå vilket märktes både på humör och göromålen. Barnen börjar bli så stora, Emma har klippt Elmer och han växte typ flera centimeter bara för det och Agnes, ja hon har börjat bli allt smartare. Bjuder på en statusuppdatering från Facebook för att visa;
 
Innan jag gick hem till pappa för att äta sa jag till Emma att jag lämnade mina nötter. När jag hade gått började en rolig konversation;
Agnes; jag vill ha nötter
Emma; vi har inga nötter
Agnes;  Erica lämnade nötter
 
Sneaky eller vad? Ja, på ett roligt sätt då. Var som när hon gav en kommentar att de kunde fara och handla det hon ville ha som inte fanns hemma. Jisses, det går alldeles för snabbt.
 
På lördag eftermiddag tog jag bussen hem till stan igen och åkte hem till Britt-Mari där jag blev bjuden på min kinagryta. Hon har länge tänkt försöka göra den och nu blev det så, jisses vad gott! Ja, nu blev det ju inte lchf vänligt men vi orkade inte försöka bråka ihop det. Ska dock försöka själv här hemma att få den mer lchf vänlig. Men vem vet, den kanske inte blir lika god och då tänker jag faktiskt göra som jag brukar och unna mig ibland. Ja, unna är fel ord för det har så många betydelser, men det är lättast att använda just nu. Blev mycket prat som vanligt och så såg vi Sex and the city 2 som gick på tv, tillslut bar det av hemåt då klockan började bli så mycket. Min söndag blev dock ganska snarlik lördagen, åkte hem till Britt-Mari på eftermiddagen och umgicks tills jag åkte hem igen, haha. Beroende av varandra? Ibland, vi brukar ju kallas för särbos så, haha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0