39

Den här veckan har varit ganska händelserik, ja, än är den ju inte slut heller så den har mer att erbjuda. Jag och min basgrupp jobbade effektivt med vårat performance så vi tog ledigt både igår och idag, på måndag är det dags för redovisning. Detta performance ska innehålla alla de estetiska delarna som vi har fått uppleva, musik, dans och rörelse, drama och bild. Har varit väldigt roligt och intressant än om jag hade velat ha ännu mer!
 
Förutom att göra i ordning vårt arbete så har jag hunnit med att gymma två gånger vilket känns riktigt bra, har även blivit några små promenader. Igår innan gymmet var jag som sagt också och tog cellprov, det är jätteviktigt att göra det så skjut inte upp det. Lät visst som att det är extra bra att jag som har antigen pcos eller hormonspiral gör det, minns inte vilket av det. Lät även som att spiralen satt fint så det känns skönt, har ju aldrig kollat upp det sen jag fick den. När jag sen kom hem igår passade jag på att vila, man har ju nästan aldrig tid för det längre. Sen efter maten sadlades rollen om till kontaktperson, det blev en liten promenad till affären för att köpa glass. Ja, blev även att jag åt en glass då hela situationen blev lättare. Ska ju egentligen sköta mig nu men ja, det är inte hela världen.
 
Ikväll har jag suttit i samma höjd med ett stort fat fullt av olika godsaker och skålar med bilar, tog ingenting av det! Det enda jag åt var två rutor mörk choklad så det känns bra. Ja, har varit på en klasskompis födelsedagsfest, var riktigt trevligt. Idag innan alla roligheter tog jag en rejäl sovmorgon innan det blev en promenad ner på stan för att fylla på busskortet och hitta en liten present. Köpte även någon mat som bara gick att värma då jag inte orkade laga mat innan det bar iväg. Ville även ha mer tid till att sminka mig då jag testade med blå ögonskugga den här gången, var riktigt tråkigt att tvätta bort sminket kan jag lova. Ska inte vara uppe så jättelänge till då jag ska möta upp Emma på stan imorgon, funderar på om jag ska kolla på ett par jeans. Har förlagt mina jeans i storlek 48, hade ett praktiskt taget helt nya innan jag gick upp i vikt igen men kan inte hitta jeansen. Förhoppningsvis har jag bara förlagt dom och inte slängt, men vi ser väl. Kan måsta rota i förrådet vilket alltid är roligt. Vore som bra med ett par jeans nu när hösten har kommit, kommer även vara ute mycket i och med praktiken så ja, vill inte frysa. Har ett par i storlek 50 som funkar fastän dom är för stora, det är bra med stretch, det sitter rätt bra även fast man kanske måste dra upp lite nu och då.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0