Lite av varje

Senaste tiden har jag som sagt haft ganska fullt upp, både studiemässigt och förkylningsmässigt. Nu är jag lite piggare och hittills har det flutit på bra med inlämningsarbeten och dylikt.
 
Inför andra året är det några som inte går med oss längre vilket är tråkigt, men något roligt är att vi har fått en ny tjej i klassen som är jättetrevlig, vi är även i samma basgrupp så det är roligt. Vi träffades redan när vi åkte skidor så fick ju ett hum redan då om hur hon är. Jag trivs verkligen jättebra med min klass och den tiden när vi har haft dans, musik, drama och bild så har vi haft så himla roligt. Jag har gjort saker, rörelser och så vidare som jag ALDRIG skulle ha gjort innan. Bara det är ett bevis på hur trygg klassen känns. Vi har även hunnit med en inflyttningsfest med några ur klassen också, en jättetrevlig kväll som gav mer ork och lite till.
 
Ja, förutom studierna, kosten och allt runt í kring så har jag ju även blivit kontaktperson. Har träffat min nya kompis två gånger och hittills känns det bra. Det är lite runt om kring allt som gör det lite speciellt, men just mycket för att jag inte är van det. När jag ansökte om att bli kontaktperson så var det först och främst till människor med funktionsnedsättning då det verkligen behövs kontaktpersoner åt dem. Nu är det ju inget vi och dem här men tyvärr är det ju många som inte vågar testa just för att man inte är van. Själv delade jag fritids med barn som hade någon funktionsnedsättning men närmre än så har jag inte varit men det är väldigt intressant och givande att få träffa nya människor. Så, våga försöka, bli kontaktperson om ni känner att ni har måendet, orken och tiden, det ger mycket i längden.
 
Är väl så mitt liv sett ut den senaste tiden, jag kämpar på med allt och ingenting och det går relativt bra. Är väl mest bara vikten som pendlar upp och ner som vanligt men vid senaste invägningen så visade vågen på -25,5 kg, det är inte dåligt. Ser gärna att jag har gått ner 30 kg innan det har gått ett år sen jag började men tänker inte stressa heller då det är mycket som ska passa nu i och med ja, livet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0