Shortie

Hujja! Och en gång till, får jag höra ett stort HUJJA! Haha, ja, jag är lite trött. I måndags drog som sagt universitetet igång igen och det var så himla roligt att träffa mina klasskamrater igen. Var lite spännande också i och med min stora förändring med håret, kroppsmässigt var jag nog dock förändrad också. Nu följer ju inte alla mig vare sig på facebook eller instagram så det får bli lite old news här på bloggen;
 
Jag har blivit korthårig! När jag klippte mig innan jul, det var det kortaste någonsin typ, så just nu känner jag mig nästan snaggad men jisses så jag trivs. Dock är det lite jobbigt med mitt knallröda ansikte och min nya hårfärg men det är ju som sagt bara något som sitter i skallen. Sen är min hud sämre just nu i och med en förkylning också. I alla fall, i fredags innan spelningen så satt jag hos frisören i över två timmar. Sist när jag gick ner 10 kilo var det tänkt att håret skulle få bli färgat och så vidare av en frisör då det aldrig har hänt. Har ju inte färgat håret sen någon gång i gymnasiet heller så har gått med min egen färg länge, vilket jag älskar men kan ju vara roligt med något nytt. Förändringen blev aldrig av i och med viktuppgången, jag förtjänade det inte. Men den här gången, nu ska vikten inte gå över 100 och nu förtjänar jag att få skämma bort mig själv. Sen hur det kom sig att frisyren blev så kort, ja, såg en bild på Biggest Loser Elin och tänkte, jag kan också! Alltid fått för mig att det inte går i och med mitt runda ansikte och dubbelhaka, som sagt, sitter i skallen åter igen. Velade fram och tillbaka ganska mycket och ändrade mig 100 gånger men pratade med Johan om det i somras och han sa att jag skulle vara vild, håret växer ju ändå ut. Var bara den lilla sparken som behövdes och efter det har hårfärg och frisyr tagit upp mina tankar väldigt mycket, däremot fick ingen veta hur det skulle bli då ingen någonsin sett mig i kort hår. Kan ju säga att jag har chockat väldigt många men på ett positivt sätt, har fått höra så mycket fint att jag nästan blivit mallig över mitt hår, haha. Det kortaste håret valde vi att färga i en varmare färg, påminner ändå om min egen, i rötterna la vi en annan för att få ett flyt då mitt längre hår blivit ljusare. Jag gick efter en misslyckad färgning för länge sen, var först blond och sen lila men efter det fick jag en hårfärg då som jag trivdes med och nu återskapade vi den på ett ungefär.
 
Annars så är det som sagt studierna som har uppehållit mig den här veckan och som pricken över iet så har jag även blivit förkyld. Fast, vem är inte sjuk nu ungefär...Är ändå relativt pigg och förhoppningsvis blir det inte sämre för min sömn har varit väldigt störd den här veckan och jag vill ju orka mer. Vi har haft vissa långa dagar och vi har mycket att läsa och praktiskt taget allting är på datorskärmen. Läsa på datorn, förkylning, huvudvärk och ryckande ögonlock, ja, you do the math. Blir bara tröttare av datorskärmen och humöret har trytt lite nu och då men mest igår då jag försökte vila men allt blev bara värre. Det slutade med en skräpmatsdag, skrovmål och slabang, ja, jag ska ju egentligen sköta mig men i och med mitt humör så kändes det ändå helt ok.
 
Idag tar jag faktiskt en pluggfri dag, förhoppningsvis slipper jag sota för det sen, tänkte läsa mycket imorgon istället och sen köra hårt på mina tre inläsnings- och skrivningsdagar. Ska ner på stan lite senare och möta upp Britt-Mari, tänkte kolla upp vad bra inneskor kommer kosta då jag vill börja med lite gruppass på gymmet, då behöver jag stöd för knäna som gör ont hela tiden nu för tiden. Ska även köpa något te då jag köpte kokosolja igår, ja, tänker testa det som i lchf världen heter fett te, ska vara mättande och tänkte det kan passa de dagar man inte hinner så mycket innan man far i väg hemifrån. Är som sagt inget fan av vare sig kaffe eller te men kan tänka mig att försöka börja dricka te, har ju ett citronmellis te från Alpnaering som jag kan dricka i alla fall så vi får se vad jag hittar idag. Är sugen på att testa ett körsbärste från Tehörnan så vi ser väl.
 
Så, egentligen har det inte hänt så mycket sen sist. Ja, jag har blivit korthårig och har en annan hårfärg, men justja, jag ska bli kontaktperson! Var på möte i onsdags med en handläggare, personal och brukare, så på onsdag ska vi ha våran första träff. Bestämde mig för att testa så får vi se om jag och min nya vän klickar och ja, blir vänner. Ska bli intressant samtidigt som det känns nervöst. Nej, ska ta och göra mig färdig, får nog inte fara ut på stan i bara underkläder, eller ja, någon blir nog glad men tror det är fler som blir irriterade, haha. Kan ju faktiskt bli lite för kallt också och jag vill ju inte bli sjukare.
 

Hej nya Erica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0