I'm so sick and tired

I'm so sick and tired of always  being sick and tired. En gammal låt av Anastacia, tidigt 2000 tal. Är fortfarande trött praktiskt taget dygnets alla timmar och har den senaste månaden haft hemsk huvudvärk varje dag. Ja, nu har jag ju haft problem med huvudvärk i tio år men har som sagt ett långvarigt skov just nu och jag vet inte riktigt vad det beror på. Ibland kommer tankarna att det kan vara på grund av praktiken, miljön och alla ljud, är ju inte överdriven ljudnivå hela tiden men ja, det är mycket intryck. Ibland kommer även en rädsla för att jag inte ska klara av att jobba inom detta på grund av min huvudvärk och ja, får nästan ont i magen då. Rädslan beror nog mycket på att jag har varit sjukskriven tidigare, vill inte hamna där igen, börjar ju äntligen känna att JAG är NÅGON. Har ju som sagt inte gjort det på, ja, minns inte ens när den känslan infann sig senast. Tänker också att huvudvärken kan bero på att jag ligger dåligt så en ny nackkudde har införhandlats, eller ja, två faktiskt. Stod och velade mellan en dyrare och en billigare, skiljde bara 100 kronor men i alla fall, bad om hjälp och hejsan det var visst köp 2 betala för 1, älskade Hemtex! Hoppas nu bara att det hjälper, att köpa en ny säng och byta bort denna som inte är så gammal känns sjukt dyrt och dumt. En tredje tanke är att huvudvärken kanske beror på antibiotikan jag äter just nu för rosacean, har ju ätit den i cirka en och en halv månad nu. Ja, huvudvärken blir inte bättre av alla dessa tankar och att jag har praktik sex timmar per dag, fem dagar i veckan och sen har två timmar hemma för att skriva uppgifter. Min kropp orkar inte riktigt just nu och jag känner mig så kass ärligt talat. Senaste dagarna har även kroppen börjat värka mer, lederna i överlag och så ländryggen, beror förhoppningsvis bara på att kroppen är trött, har inte tid eller råd att bli sjuk också. Blä, låter jättenegativ men ärligt talat så äter denna huvudvärk upp mig just nu och velar om jag ska kontakta läkare eller inte, när ska man ha tid med läkarbesök? Bah...
 
Sen senast har det hänt ganska mycket, i torsdags när jag kom hem jättetrött och seg efter praktiken blev jag överraskad med ett besök norrifrån. Det roliga var att i bilen på väg hem frågade Johan vad jag gjorde och då började tankarna snurra vid att han kanske var nere, slog bort de ganska fort när jag kom hem, kändes inte så längre då. Kommer ut på min våning, det är mörkt, där ser jag rörelse av två personer utanför min dörr och där står Emma och Sebban helt plötsligt. Blir väldigt chockad och har lite svårt för att prata, ska berätta om min Johan tanke och precis då öppnar han dörren, alltså ja, jisses, min kommentar var; och där kom du. Lät nog väldigt kärleksfullt eller inte men var som sagt inte beredd på något besök alls. Umgicks mycket med dessa fina människor och varvade med lite annat också då jag redan hade planer. I fredags var jag hemma på en tjejkväll hos Jenny, vi var många tjejer från klassen som umgicks och var inbjudna på ett homeparty, blev en väldigt lyckad kväll och sen när jag hoppade av bussen mötte jag och Johan upp varandra. I lördags var det kalas som stod i agendan, hit följde Johan med då vi firade Emil som fyllde 20 år igår, vars tar tiden vägen? Tror vi var runt 30 stycken som firade Emil och då var vi inte alla men vi var nog tillräckligt, haha. Med på kalaset var även Bim, vi tre stannade kvar i Sävar tills kvällssidan innan vi åkte hem till mig där Emma och Sebban var och så spelade vi några omgångar Uno. Söndagen blev en ångestdag deluxe i och med att mitt besök skulle åka hem, har ju problem med söndagar i överlag så att bli ensam utan de som betyder så mycket för mig tog lite knäcken på mig. Tanken att köpa dricka och chips slog mig, hade ju redan fuskat mycket under dessa dagar så varför inte liksom, men samtidigt så hade jag bara mått mer skit om dessa saker hade hamnat i min lägenhet. Bestämde mig för att ignorera mitt sug med att dricka ramlösa och äta två rutor mörk choklad, ja, tog inte bort suget alls men var ju ett mycket bättre val. Onödigt att peppa ångesten, eller hur?
 
Den här veckan har mest bestått av praktik och plugg, är fortfarande ganska osocial då min kropp inte vill riktigt som jag vill. Imorgon ska jag plugga på förmiddagen men sen ska jag umgås med Bim. På lördag är det Harry Potter maraton hos Jenny som gäller, får se hur länge jag orkar med då det är dop på söndagen för min kusin Tindra. Ja jisses, har fortfarande inte riktigt smält att jag har en kusin. Höll i både henna och mitt kusinbarn Hugo på kalaset i lördags, oj vad bäbis sjuk jag blev, puttade lite på Johan för att pika, haha. Var riktigt underbart att få hålla i dessa småttingar som båda föddes i slutet på 2014. Idag efter praktiken åkte jag direkt hem till Sävar för att få lite energi hos familjen KPP. Världens huvudvärk ja men är man moster så är man, sprang runt gården några varv för att tävla med Agnes. Vi har gungat, cyklat, skojat och skrattat. Lite tidigare ikväll skulle Lars åka in till stan så valde att få skjuts även om det betydde att jag for hem tidigare men ja, är skönt att åka bil. Var jobbigt att fara dock, Agnes blev lite småledsen över att jag skulle fara och då blir man ju blödig. Tur vi ska träffas på söndag igen i och med dopet. Vanligtvis är det strax dags för sängen men tänkte sitta uppe lite längre ikväll och så ta sovmorgon imorgon bitti, ska bli så skönt att ha ett alarm som INTE ringer klockan sex.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0