Att vara hemma i schtan

Känner mig fortfarande ovan vid att vara hemma i stan, känner att jag har 1000 borden och i slutändan slutar det med att jag har nattlinne hela dagen nästan och ligger i soffan. Det är superfint väder men orken för det finns inte riktigt, behöver anpassa mig antar jag. 
 
Igår umgicks jag med mamma, hon hämtade upp mig och så åkte vi vidare till Ålidhem där vi åt middag, hämtade även ut kurslitteratur, deras postavdelning hade givetvis stängt i söndags då jag hade tagit mig i kragen och gått dit, haha, så kan det gå. Innan det träffade jag dock min kollega och vän Tina och hennes syster Tanja, fick en födelsedagspresent från Ullared och så fick Mirabelle lite presenter också. Vilken vän jag funnit alltså. Vi är så lika varandra att det är skrämmande. Tog faktiskt tag i att rensa i mitt prylskåp, ni vet skåpet där pärmar, räkningar, pennor och så vidare hamnar? Växte upp med ett sånt hemma och har anammat det, man måste rensa lite nu och då, den här gången slängs en hel kasse med onödiga papper. 
 
Idag har jag umgåtts med mamma igen, haft en väldig seg dag med magont och trötthet, vilade mitt på dagen innan jag gjorde mig i ordning för en promenad ner på stan för att möta upp mamma efter hennes jobb. Var först in en sväng på Ica Gourmét där jag köpte med mig middag och proteinpudding, Älskar att jag äntligen har fått smaka den, finns choklad och kola smak, är sötad med sötningsmedel så den är lchf godkänd, jippi! Följde senare med och hjälpte till i en lägenhet inför en flytt. Fick senare skjuts hem och nu har jag gjort bort lite ärenden. 
 
Imorgon tänkte jag passa på att åka hem till Sävar en sväng, Mirabelle äter mycket bättre nu än om det fortfarande är lite men jag tror att vi är på rätt väg, det känns underbart skönt, hon har även gått upp ett hekto vilket känns ännu skönare, snart väger hon förhoppningsvis runt fyra kilo igen. Vanligtvis brukar hon väga 4,5 men vill inte pressa henne för mycket. Nu är det bara jag som ska äta bättre också, försöker komma igång med kosten igen för ärligt talat mår kroppen bättre utan all skit, skiten kan man få äta ibland men inte så ofta som jag gjort i sommar. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0