Utbildning

Igår påbörjade jag min utbildning för Svenska spel, något som jag fått höra skulle ta tre till fyra timmar, jag satt fem timmar igår och är fortfarande inte klar. Har ungefär en timme kvar beroende på hur grötig jag blir i huvudet av alla sportspel. När jag först kom till jobbet fick jag följa med och se vart man startar kylarna och lite andra viktiga detaljer. Fick en liten rundtur i källaren för att se lite mer lager och vart proppskåpet sitter ifall någon säkring skulle gå. Fick även hjälpa till och se hur man gör när man retunerar tidningar som inte blivit sålda. Efter det tog vi lite fika, ett härligt kallt glas vatten, två ostskivor och två gurkskivor fick det bli för mig. Tjoff så hade två timmar gått och det var dags att hitta webbutbildningen. Satt som sagt i flera timmar och i slutet kände jag mig nästan sjuk så det blev en burk cola light för att pigga upp litegrann. Försökte hinna så mycket som möjligt igår så det blev en timmes övertid, efter det promenerade jag hem med en kollega som hade stängningen. 
 
På väg hem mötte vi Johan och Iris som var ute och cyklade, han hade även varit ut med Ira och Nikka, så när han kom hem igen for han ut med Moa en sväng och jag gjorde i ordning sallad till våran middag. Efter middagen åt vi jordgubbar och vispgrädde, oj så gott det var! Tillslut gjorde vi lite nytta hemma och både vek och hängde upp tvätt. Innan jag gick och la mig halvlåg jag i soffan och såg på Trolltider, ville försöka ha annat i huvudet innan sängdags istället för 1 X 2, haha. 
 
Idag kommer jag nog att avsluta utbildningen förhoppningsvis, dock börjar jag mitt i en leverans så det kommer att vara fullt upp då. Måste se till att skriva upp leveransdagar och tider för allting så att jag har lite koll. Det är verkligen 1000 saker man ska lära sig men alla låter positiva till att jag kommer att fixa det så varför inte. Är ju tyvärr väldigt duktig på att inte ha tilltro till mig själv alla gånger, prestationsångestmonstret hälsar på alldeles för ofta. Annars i överlag så trivs jag väldigt bra på mitt sommarjobb, får vara med ett härligt gäng och vi skrattar flera gånger varje dag. Kan man egentligen begära mer? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0