Helg och första advent

Igår var det första advent och som vanligt är det alltid något magiskt över den dagen. Vanligtvis brukar jag åka hem till Sävar för att umgås och gå på skyltsöndagen, tyvärr minskar den för varje år som går, den är ingenting motför när jag var liten. I år planerade jag aldrig att fara, hade tänkt att kanske använda dagen till att julpynta. Blev dock bjuden på glöggmys igår igen, den här gången hemma hos Jenny så min helg har varit till för att göra i ordning för det. Har för första gången på fem år kunnat sitta hemma fredag- och lördagkväll helt ensam utan ångest, känns helt otroligt.
 
Började med pyntingen två dagar tidigare, i fredags det vill säga. Trodde inte att jag skulle bli klar men det blev jag. Satt med Jessica på förmiddagen och pluggade sedan bar det av hem och äta lunch, gå på affären en till gång, handlade bara lunch innan och ja, köpte även jordgubbar, fick ett ryck och ville ha. Hon i kassan utbrast; Åh så gott med jordgubbar och ja, det höll jag med om. Senare på eftermiddagen gjorde jag kinagryta, i samma veva höll jag på med pyntningen, gardinerna väntade jag dock med till på lördagen. I lördags bytte jag som sagt gardiner, men utöver det bakade jag även två kakor, en vanlig och en lchf, båda var mjuk pepparkaka, skulle ha med dessa till glöggmyset. Detta var första gången jag gjorde mjuk pepparkaka och senare på kvällen griljerade jag en julskinka för första gången också. Kvällen fortsatte med julfilm och bara mys med tända ljus. Haft väldigt fullt upp i helgen och känt mig som en husmor men det har faktiskt gått riktigt bra, men känner som Kickan, har inte riktigt haft tid med att måndag skulle komma som sen har gjort nu idag. 
 
Igår när jag vaknade blev det en dusch, en promenad och sen gjorde jag mig iordning inför glöggmyset. Ville göra mig julfin och hade därför klänning, julörhängen och julbrosch, måste vara duktigare på att ha klänning fast nu har man mest lektioner på Iksu då blir det att ha träningskläder nästan hela tiden. Packade med mig kakorna, lite grädde och lightjulmust innan det var dags att gå ut till bussen. Hemma hos Jenny var jag den tredje som kom dit och tillslut ramlade alla in, vi gick vidare till vardagsrummet och gosade ner oss i soffan, där pratade vi mycket, åt gott och hade på en julfilm i bakgrunden. Kan inte med ord förklara hur glad jag är över dessa tjejer, oj vad ni värmer mitt hjärta om och om igen. 
 
 
<3

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad vore jag utan dig? <3

Svar: Och vad vore jag utan dig? <3
Erica KP

2015-11-30 @ 17:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0