Två i rad

Har haft några fullspäckade dagar, både av att vara effektiv och att bara vara. Behöver verkligen träna mer på att vara i nuet samtidigt som jag bara är och tar det lugnt. Min stresspuls går upp och ner, vet inte riktigt hur det ska hanteras än men kommer dit så småningom. 
 
Förra helgen hade mina klasskamrater Madde och Robert sin halloween fest, jag körde på 20 tals tema och var allmänt classy. Festen var riktigt trevlig och de hade lagt ner väldigt mycket på att dekorera lägenheten, blir säkerligen lika mycket på julfesten om inte mer. På lördagen blev jag upphämtad av mamma och Eve, vi gjorde några ärenden innan vi åkte hem till Sävar, mamma skulle in till stan igen och jag hamnade på middag hemma hos pappa, Kajsa och Emil, var där och umgicks ett tag innan familjen KPP kom hem och jag gick över dit för att hinna träffa barnen innan sängdags. Sov sedan över hos mamma och åkte hem till stan senare på kvällen. Var förbi pappa en sväng innan bussen gick då det var fars dag, där kollade vi på gamla foton och hade det trevligt innan bussen skulle gå.
 
Under veckan som varit har jag hunnit fira Bim som fyllt år och så har jag pluggat en del, på lektionerna har vi haft salsa och bugg, förhoppningsvis blir jag en fena på det och kan lära Johan, är himla roligt att kunna dansa tillsammans med någon man tycker om. 
 
Den här helgen har jag också sovit i Sävar, åkte dock dit redan i torsdags då jag valde att ta en pluggfri helg. Mådde inte bra alls i onsdags och torsdags så kände att jag behövde få tanka energi och det fort. Mådde väldigt illa och var yr, vet inte alls vad det berodde på. Torsdags kvällen hemma i Sävar blev väldigt lugn och trevlig, blev inte så jättesent då ett äventyr var planerat dagen efter. Dock gick vi till Krypedalen på kvällen, Sävars förskolebarn hade målat ljuslyktor till årets ljusfestival, var väldigt mysigt med alla lyktor, elden och musiken, vilken stämning! Igår gick jag hem till familjen KPP så fort jag hade klätt på mig, åt lunch där och senare packade vi in oss i bilen och åkte till Örnsköldsvik där vi skulle fara och bada på Paradisbadet, ja, det verkar heta Paradiset nu men för oss är det Paradisbadet. Taggade barnen genom att sjunga om att vi skulle på äventyr och båda var på riktigt bra humör och sedan somnade de. Båda bilresorna gick bra och vi hade det riktigt roligt när vi badade och umgicks. Själv är en för feg för de värsta rutschkanorna men åkte en mindre för första gången och sedan åkte jag forsen flera gånger som vanligt. Älskade deras barndel, Söderhavet, de hade moln i taket och ibland både blixtrade och åskade det samtidigt som det regnade för att sedan låta solen skina, barnen älskade det. Vi hade även extra roligt i utomhuspoolen då det är väldigt strömt, vi hade problem att ta oss till vissa ställen och ja, vi skrattade åt och med varandra. Tror det var över tio år sedan jag var där sist, vilka minnen. 
 
Idag tog vi det bara lugnt, vi var alla helt slut sen gårdagens äventyr. Blev en lite tidigare hemgång än tänkt, passade på att åka bil då möjligheten fanns, bussen skulle liks gå två timmar senare, är himla irriterande att de har så dåliga busstider nuförtiden. Nej, vi behöver inte alls någon nattbuss från Sävar, suck. Men men, min lördag kväll fortsätter med ljus, filt, soffa och Mirabelle gos. 
 
 
Väldigt taggade än om en viss gammal moster var ganska trött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0