Snurrhöna

Är inte riktigt mig själv, eller ja, jag känner inte igen mig själv. Har en stress inombords som ligger och gnager hela tiden, detta gör att både mitt humör och mitt mående svänger fram och tillbaka. Sen kan vi lägga på en förkylning på det som inte är farlig egentligen men den tär på kroppens krafter genom att sätta sig i lederna också, sen har även min mage blivit ovän med mig. Det är inte vecka efter vecka men alldeles för ofta får jag väldigt ont i magen efter att jag har ätit. Ibland så ont att jag vill gråta, antar att det är på grund av denna stress som bubblar runt inombords. 
 
Tiden går så himla fort, snart är jag färdigutbildad, snart ska jag ta körkort, snart ska jag flytta och så vidare. Ja, inga datum till någonting är bestämda men alla dessa delar är väldigt stora. Det är väldigt stora steg att ta och ja, stressen i det är väl att jag inte kan planera och veta hur det blir. Planeraren i mig blir lamslagen och då krockar det. Förhoppningsvis är det här bara en period, vill kunna lägga min energi på annat än att tänka för mycket på framtiden, för vilken framtid får jag egentligen om jag inte tar hand om nuet? 
 
När det kommer till studierna så är det mycket praktiskt just nu. Igår hade höll vi i olika grupper i olika lekar, de andra grupperna hade spökboll, killerball och gammelgäddan. Min grupp hade livvaktsbrännboll, var en riktigt rolig dag. Vi hade alla tänkt ut olika varianter utöver orginalet, vi hade även tänkt på andra delar som kan vara viktiga att tänka på. Hur får man till exempel med hela gruppen? Hur gör man för att undvika utpekanden? Och så vidare. Idag i andra grupper byggde vi upp vårat eget land för att köra ett generalrep inför besöket nästa vecka då det kommer elever i förskoleklass. Min grupp kör på pirattema, vi har byggt upp en redskapsbana och vi inleder allting med dansstopp. Var riktigt roligt att få se alla gruppers idéer och planer och det ska bli riktigt roligt att få besök av eleverna för ärligt talat, för de är det väldigt spännande att få komma ifrån skolområdet och göra något annat. 
 
Efter dagens lektion fastnade jag kvar i salen ett bra tag, tillslut tog jag mig hem till soffan. Har inte någon energi över för att direkt göra något. Igår däremot åkte jag till stan två svängar, först för att lämna in min telefon som fått en spricka i skärmen och för att äta lunch med mamma. Innan jag gick till salongen hittade jag en jättefin tunika på Kappahl, hängde undan den till senare. Åkte hem någon timme och sen åkte jag ner och mötte upp Bim. Gick förbi Kappahl och köpte tunikan, senare åt vi middag tillsammans och efter det hittade jag en omlottkofta på Indiska som skrek Erica. För ovanlighetens skull var båda plaggen ganska dyra, ja, enligt mig i alla fall men samtidigt, ibland är det okej att göra så. Det perfekta med dessa plagg enligt mig är att det är bra fröken kläder. Så ja, ibland öppnar man storbörsen fastän man inte har någon, haha. Tur det händer väldigt sällan. Efter stadsbesöket följde jag med Bim hem några timmar innan det bar av hem till sängen. Nu ikväll har det som sagt inte hänt många knop, har skänkt bort en badrums matta som bara legat och håller på med tvätten. Nu hänger allting på tork och är i tumlaren så nu är det soffan som gäller igen. 
 
Imorgon är det blankt på schemat, härligt! Är ganska skönt att få sitta och plugga hemma när man inte är så pigg. 
 
Nej, dags för soff- och gosläge med min bästa pälskling.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0