Fullspäckad till 90 %

Helgen i Sävar blev underbar som vanligt, dock började helgen lite annorlunda. Blev uppringd innan fredagen av min svåger som hade en förfrågan om jag ville följa med han och barnen till Leos lekland, ja, varför inte tänkte jag. Har varit där en gång tidigare med dem men då var även Johan  med. Då jag hade ärenden på stan bestämde vi oss för att mötas upp efter dessa och äta lunch tillsammans på Eastern Palace. När vi hade ätit åkte vi vidare till Leos och där blev det några intensiva stunder. En själv är beroende av klomaskiner och på Leos finns det fyra stycken, vem hade med sig guld tior om inte jag? Sist gick det åt skogen men den här gången vann jag fyra gånger av fem! Förutom dusterna med klomaskinerna hann vi även med att kuta runt och krypa runt i gångar och hörn. Kvällen fortsatte senare i lugnet, jag och Emma såg filmen Identity thief, den är så himla rolig, se den! Har själv sett den flertalet gånger. 
 
På lördagen klev jag upp i skapligt god tid för att hinna duscha och göra mig i ordning innan Elmers kalas, hade även planer för kvällen så skulle direkt till stan efter kalaset. Duschen gick bra och håret gick bra men sminket fick jag göra om flera gånger och tillslut höll humöret på att försvinna. Tillslut blev jag färdig om än inte lika tidigt som planerat, gick då över till kalasbarnet och inväntade resten av gästerna. Emma hade gjort jättemycket gott fika men skulle vara ståndaktig, hade tagit med mig en proteinpudding och grädde, blev väldigt illamående vilket i sig gjorde att det inte blev svårt att motstå fikat, haha. Efter fikat fick jag skjuts hem till lägenheten, sprang upp och bytte väska och skor innan jag fick skjuts ner på stan igen. En av mina finaste vänner i klassen, Kickan fyllde 30 under sommaren och då vi var många som inte kunde fira henne gavs idén om att vi kunde fira henne senare vilket då blev i lördags. Vi började kvällen på Marta & Co en klädaffär mitt i stan, den kan bokas för kvällsarrangemang. Vi fick alltså gå in efter stängningstid och mingla samtidigt som det fanns bubbel och snacks i olika former. Personalen hade även plockat ihop olika stilar för födelsedagsbarnet att titta på. Vi hade tillsammans gått ihop så att Kickan fick shoppingpengar men kan ju lova att hon inte var den enda som shoppade, haha, jisses så mycket fint man såg. Gillar att det var blandade priser, det gjorde att man själv kunde hitta något också. Nu gick jag ju därifrån med lite väl dyr påse men kändes ändå helt okej efter rabatten man fick också. När vi var färdiga på Marta gick vi vidare till O'learys där vi mötte upp två grabbar i klassen, vi hade bokat bord för middag. Valde en billigare middag, tyvärr blev den lite tråkig men det mättade i alla fall. Under kvällen köpte jag sammanlagt två drinkar också, mojito, en hallon och en jordgubb. Tillslut var vi några som inte kunde sitta längre utan det bar i väg på dansgolvet. Inte så smart för mig egentligen då mina knän har gett upp, kunde knappt gå när jag kom hem, men roligt var det! 
 
Söndagen blev en vilodag utan dess like, hade tänkt göra mer men mådde inte så bra i kroppen så det fick bli mestadels soffläge. Tog dock en promenad till Ålidhem men började må dåligt så jag fick gå hem igen utan att handla nödvändigheter. Under dagen var det mycket åska så jag antar att mitt huvud inte tyckte om det kvava vädret. Vilken spännande dag va? 
 
 
Några av mina finaste tjejer, oj vad ni betyder mycket för mig! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0