Att komma på något sent på kvällen...

Kom på nu ikväll vid 21 tiden att man ska klistra in examensarbetet i en färdig mall från universitetet. Hejsan hoppsan, nu har jag suttit med det en timme och förhoppningsvis har jag gjort rätt. Att man alltid ska komma på små detaljer sent på kvällen just i slutruschen, nu har min grupp till på söndag att lämna in arbetet men jag blir utan internet från och med imorgon eftermiddag så måste ju skicka in det då. Förutom det har jag ordnat ett foto på min teckning till omslaget, får scanna in bilden när jag kommer hem och så det blir lite snyggare, är då himla nöjd måste jag säga, ritade några extra små detaljer idag. När Johan kom hem från jobbet frågade jag om han såg vad jag hade gjort och det gjorde han, så någon skillnad måste detaljerna ha gjort! Åh, är lite biten av detta nu, vill börja öva mer på att rita renar och kansk även börja måla med pensel. Blir nog något att ta tag i efter examen tror jag! Måste köpa in material i alla fall så som bra pennor och papper, får rådfråga mina systrar som gillar att rita och teckna. 
 
Förutom stressen nu på kvällssidan kan jag inte klaga på min dag. Johan hade kurs med jobbet idag så han började två timmar senare vilket betydde att klockan INTE ringde fyra i morse, hehe. När han for iväg la jag mig och sov i några timmar innan det var dags att kliva upp och ta tag i dagen. Har pjöllrat på med lite allt möjligt, disk, examensarbetet, teckningen, ätit lunch, film och smort in ett par näbbskor. Jag köpte ett begagnat par, vilket kap tänkte jag då det stod storlek 39 i annonsen, jag har 38-39, tänkte spara in lite pengar inför examen. Köpte de i all hast och hämtade de på säljarens jobb vilket gjorde det svårt att testa och så, tänkte är det en stor 39 är det inte hela världen. När jag kom hem var den dock gigantisk och det stod 42 i, tog därför med dem upp hit norröver då jag tänkte att någon kunde ha dem men tyvärr. Fick låna smosch smörja av min svägerska Hanna för att kunna sälja ett par ännu fräschare näbbskor, det blev riktigt stor skillnad på dem. Ja, nu heter det inte smosch smörja, men jag kallar det så. Efter det tog jag och hundarna en timmes promenad, kändes som lång tid för den sträckan men har samtidigt ingen koll på hur långt det är och ja, fick ju säga åt hundarna några gånger och bara av det tickar ju minuterna i väg, haha. Inte långt efter promenaden kom Johan hem, vi åt middag och sen tog vi en skotertur för att njuta av den sista solen. Blev en mysig stund med mannen jag älskar, vi grillade lite och hade det allmänt bra. 
 
Sitter och varvar ner nu, borde väl inte vara uppe så länge till. Imorgon kväll ska jag på Alpnaerings party hos svärmor och jag längtar, är länge sen jag träffade Maria som håller i det. På lördag blir det att göra kinagryta och njuta av helgen till fullo, på söndag eftermiddag åker jag hem och jag mår illa bara av tanken. Men ja, ska bli skönt att få bort slutseminariet och påbörja den sista kursen och tillsist ta examen, jisses vad jag längtar! Går även och längtar efter min examenspresent som förhoppningsvis skapas i skrivande stund, ja, inte just nu det här klockslaget men, ja. Den kommer att vara min medalj för allt jobb jag har åstadkommit de senaste åren för tänk att jag har kommit så här långt? Hade någon sagt det till mig för några år sedan hade jag nog skrattat ihjäl mig.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0