Fläng hit och dit

Jag är imponerad, i morse när Johan klev upp ur sängen slocknade jag helt och hållet. Hörde varken hur han gick ut från toalettrummet, hur han gick ner för trappen eller när han for hemifrån. Det händer då och då men är väldigt sällan. Även hundarna la sig och sov då han for, annars brukar de springa in och ut. Vaknade någon gång men vände bara på mig och hux flux var klockan nästan halv tio. Omfamnar verkligen när dessa stunder kommer. 
 
Har tagit det ganska lugnt idag på förmiddagen, putsade lite på min teckning och sen åt jag frukost innan det bar av en sväng på affären. Väl hemma värmde jag upp lunch för att sedan börja på en chokladminttårta som jag precis höll på att förstöra, haha. När den var färdig ställde jag mig och gjorde min morbrors tacogratäng, är med potatisgratäng. Blev en stor form och en liten, blev väldigt mycket färs i men tror det blir bra i alla fall. Har även plockat undan efter allt fejjande i köket och hunnit sitta ner med teckningen lite till. Blir mer och mer nöjd med den för varje stund som går, gjorde även en annan snabb teckning med överstrykningspennor men böjde hornen för lite, annars blev den rätt häftig tycker jag. 
 
Här är det yrsnöväder, fick höra av pappa tidigare att det regnar. Jag delade en minnesbild på Facebook på Agnes och när han tittade på den såg han inte först att det var hon utan han trodde att det var någons här uppe och blev förundrad över likheten då de inte är släkt. Sen såg han att det var en minnesbild och hade riktigt roligt åt det, han ringde för att berätta det. Såna stunder är roliga, är dålig på att höra av mig hemåt när jag är norröver, mycket på grund av sändningen men också att jag har fullt upp nästan hela tiden, stunderna jag sedan är i soffan ja, de behöver jag ha i soffan. Känner av det oftare när jag är här uppe, ibland kan det bli för mycket intryck och jag blir väldigt trött. Slappnar av mer och känner väl därför mer också, ganska logiskt. Strax borde i alla fall Johan komma hem och då ska vi åka till Purnu, Anette ska hjälpa oss med smörgåstårtan till imorgon, underbart! Då slipper jag få prestationsångest, haha, räcker ju att jag höll på att förstöra mintchokladtårtan, tänkte göra glasyren till den men märkte då att kakan är lite väl kladdig, höll på att ha sönder den då jag skulle lossa den från formen. Bättre att den får stelna och så gör jag glasyren senare. Ska bli mysigt att fira Johan imorgon, är alltid så trevligt när familjen kommer. Ska även stiga upp imorgon bitti och göra en rulltårtsbakelse till Johan, ja, nu vet han ju redan om det på grund av olika anledningar, men han kanske har glömt bort det till imorgon. Blir väl mysigt att äta rulltårtsbakelse strax efter fyra på morgonen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0