Fram och tillbaka

Idag har jag rännt fram och tillbaka, rännt, stavas det ens så? Kanske bara blir talspråk, jaja, ni förstår ju säkerligen vad jag menar. 
 
I morse var jag först på biblioteket och lämnade tillbaka några böcker, gick senare till Umpes kontor för att hämta ut min vinst från gårdagens tävling. Väl framme stod det att ombudet var i Lindellhallen, så jag gick tillbaka till samma hus som biblioteket, där fanns inget ombud och det stod ingenting så valde att smsa då jag inte fick något svar när jag ringde. Gick senare tillbaka till samma hus som Umpes kontor då jag skulle träffa min handledare och diskutera hur min bearbetning av resultatet har gått,om jag har gjort rätt och så vidare. Fick bara höra positiva saker och det enda hon har anmärkt på är små detaljer som missade ord och så vidare. Frågade även kring andra små detaljer som vi har diskuterat tidigare och ja, nu känner jag mig redo för att ta tag i analysen och diskussionen. Börjar känna att tiden börjar ta slut men får helt enkelt lägga in en extra växel där i slutet. Fortsätter att ta det lite lugnt nu, får se sen om det är ett dumt val, haha. Men i alla fall, fick höra mycket bra idag och min handledare sa att jag har "skitbra språk", det var riktigt roligt att höra. Känner mig själv säker på mitt skrivande men när det kommer till högskolenivå har jag inte riktigt känt mig hemma, men ja, verkar ju ha kommit nära hem i alla fall. 
 
Efter mötet gick jag till Ålidhem och lämnade ett paket, handlade även hem lite till morgondagens middag. Ryggsäcken blev riktigt tung och jag var riktigt less i kroppen och undrade hur jag skulle ta mig hem, ibland har man såna dagar. Hade precis hunnit gå förbi vårdcentralen och såg då att studentombudet hade svarat på mitt sms, hon var nu tillgänglig och det var tio minuter kvar till lunch! Gjorde en tvärvändning och gick vänster istället för höger och helt plötsligt kändes väskan lättare en stund. Kom fram en minut över 12 men hon satt kvar på sitt rum och jag fick mitt pris, en biobiljett och en usb sticka, vad roligt! Efter det bar det av hem, vars dags att äta lunch, blev inget innan jag for iväg och började må illa av hunger. Tog det lugnt ett bra tag och däckade rejält på soffan, vaknade med ryggont och tänkte, nej, måste röra på mig. Tog en promenad till Ica på Berghem då jag hade glömt handla lite tidigare så där fick jag in ännu en promenad än om den inte är så lång, kändes bra. Resten av kvällen har mest bestått av tvätt och nervositet inför imorgon, men ja, mer om det skriver jag nog imorgon. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny Hellström

Jag vill också gå på bio med dig <3

Svar: Vi får ordna det <3
Erica KP

2016-04-09 @ 18:38:45
URL: http://jennyhellstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0